Bedømmelse:
100% of 100

Little Sun Original solcellelampe

På lager
249,00 kr.
  • Køb 2 for 225,00 kr. pr styk og spar 10%
  • 1-2 hverdages levering

Hver gang vi køber en Little Sun lampe, går en del af beløbet til et Little Sun projekt i Zimbabwe. Det skaber arbejdspladser til tidligere fadderbørn, som får mulighed for at starte en lille forretning ved at sælge lampen. Hver gang du køber en lampe, støtter du derfor også automatisk projektet.

 

Dette produkt er ikke inkluderet i kampagner og tilbud, og bliver aldrig solgt til reduceret pris.

Den anerkendte kunstner Olafur Eliasson og ingeniør Frederik Ottesen har udviklet Little Sun solcellelampen - et unikt produkt, som er på en siden smukt og brugbart for alle og på den anden bringer lys til de mennesker i verden, der har mest brug for det.

 

Selve Little Sun solcellelampen er super som læselampe, cykellygte eller hvad du ellers kun finde på - kun fantasien sætter grænser. Læg den i vindueskarmen om dagen, så fyldes lampen automatisk med strøm fra solcellen til brug når mørket falder på. Lampen er sød og en perfekt gave til børn. Den kan tåle almindelig regn, og er derfor også egnet til udendørs brug.


1,6 milliarder mennesker lever uden elektricitet og er nødt til at bruge dyre og usunde lyskilder, som for eksempel petroleumslamper. Little Sun bruger solcelleenergi. Hver gang der købes en Little Sun lampe, går en del af beløbet til et Little Sun projekt i Zimbabwe. Det skaber arbejdspladser til tidligere fadderbørn, som får mulighed for at starte en lille forretning ved at sælge lampen. Hver gang du køber en lampe, støtter du derfor også automatisk projektet.

 

Diameter: 12cm. Vægt: 100g.

 

Besøg Little Suns hjemmeside HER, og læs meget mere om projektet.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Little Sun Original solcellelampe
Din bedømmelse

Hvis du bestiller inden kl. 12, leverer vi normalt til dig næste hverdag med GLS. Der er dog få pakker (under 5%), hvor det tager to hverdage før de når frem. 

Du modtager tracking nummer til den email og telefon, som du oplyste i ordren, når pakken er sendt fra vores lager.

Vi leverer med GLS. Du vælger selv mellem levering til privatadresse (59DKK) og pakkeshop (39DKK). Ved køb over 800DKK er fragt gratis til pakkeshop, og koster kun 20DKK til privatadresse.

Det er ikke muligt af afhente pakken på vores adresse.

SolarCamp har det fulde ansvar for alle varer indtil det tidspunkt de bestilte varer er i kundens besiddelse.

Ønsker du hjælp med din ordre eller fortryde dig køb, så skriv venligst til [email protected] eller brug kontaktformularen på webshoppen. Vi svarer hurtigt på emails og hjælper dig med dine problemer