-

Little Sun Original solcellelampe

På lager

249,00 kr
  • Køb 2 for 450 og spar 10%

Hver gang vi køber en Little Sun lampe, går en del af beløbet til et Little Sun projekt i Zimbabwe. Det skaber arbejdspladser til tidligere fadderbørn, som får mulighed for at starte en lille forretning ved at sælge lampen. Hver gang du køber en lampe, støtter du derfor også automatisk projektet.


 


Dette produkt er ikke inkluderet i kampagner og tilbud, og bliver aldrig solgt til reduceret pris.

Den anerkendte kunstner Olafur Eliasson og ingeniør Frederik Ottesen har udviklet Little Sun solcellelampen - et unikt produkt, som er på en siden smukt og brugbart for alle og på den anden bringer lys til de mennesker i verden, der har mest brug for det.

 

Selve Little Sun solcellelampen er super som læselampe, cykellygte eller hvad du ellers kun finde på - kun fantasien sætter grænser. Læg den i vindueskarmen om dagen, så fyldes lampen automatisk med strøm fra solcellen til brug når mørket falder på. Lampen er sød og en perfekt gave til børn. Den kan tåle almindelig regn, og er derfor også egnet til udendørs brug.


1,6 milliarder mennesker lever uden elektricitet og er nødt til at bruge dyre og usunde lyskilder, som for eksempel petroleumslamper. Little Sun bruger solcelleenergi. Hver gang der købes en Little Sun lampe, går en del af beløbet til et Little Sun projekt i Zimbabwe. Det skaber arbejdspladser til tidligere fadderbørn, som får mulighed for at starte en lille forretning ved at sælge lampen. Hver gang du køber en lampe, støtter du derfor også automatisk projektet.

 

Diameter: 12cm. Vægt: 100g.

 

Besøg Little Suns hjemmeside HER, og læs meget mere om projektet.

desiree wolfsberg
fantastisk god,holder længe på opladningen,og lyser ret kraftigt...+

Se andre interessante produkter