Aurora PRO solcelle lyskæde med dråber (100 LED)

På lager
Tilbudspris 299,30 kr. Regulær pris 399,00 kr.
 • Køb 2 for 260,00 kr. pr styk og spar 13%
 • 1-2 hverdages levering

Kort om produktet

 • Product by 
 • Bedst blandt solcelle lyskæder
 • 100 LED dråber (varm hvidt, 2100K)
 • Virker året rundt i Danmark
 • Beskyttelse mod fugt, regn og stød
 • 14 m lang, 4 lys-modi
 • To års fuld garanti 
 • GRØN ENERGI 
Aurora PRO solcellelyskæde – smukt lys, høj kvalitet, perfekt performance

Ønsker du en solcellelyskæde som giver et smukt lys året rundt – også om vinteren – skal du vælge en lyskæde fra Aurora PRO-serien; dansk designede solcellelyskæder til nordiske lys- og vejrforhold.

Aurore PRO dråber giver et smukt lys i en dyb, glødende varm farve der skaber stemning i f.eks. have, pergola eller på din altan. Lyskæden kan bruges til at hænge løst i træer, på rækværk eller under tagudhæng – kun fantasien sætter grænser – og kan bruges som en del af julebelysningen. Lyskæden er blevet en af vores bestsellers pga. den lysnuance som dråberne tilfører - nemlig et mere diffust lys med en anelse mere glødende nuance sammenlignet med en normal 100LED Aurora PRO lyskæde. Desuden ser dråberne også flotte ud i dagslys, når lyskæden er slukket.

Lyskæden kommer med en tilhørende fjernbetjening (samme fjernbetjening kan bruges til alle modeller af Aurora PRO) og kan indstilles både ift. lysstyrke, hvor lang tid lyskæden skal lyse og til forskellige typer lys (stabilt, pulserende, blinkende).

Se en lignende lyskæde med 100 kuglelys »

 

Hvorfor egner Aurora PRO-lyskæderne sig så godt til helårsbrug?

Med rigtig gode tekniske komponenter, et stort batteri og et høj-kvalitets monokrystallin solcellepanel, samt meget god vandbeskyttelse er en Aurora PRO-lyskæde ikke blot bedre egnet til vinterbrug men har også en generelt lang holdbarhed sammenlignet med ”normale”, billigere solcellelyskæder. Batteriet har en meget høj kapacitet på 4.400mAh, hvilket gør at et fuldt batteri alene kan dække lyskædens strømforbrug i dagevis - ja endda ugevis på lav lysstyrke og med brug af timer-funktion - uden betydelig opladning fra solen overhovedet. Derfor vil solcellelyskæden normalt fortsat fungere godt også i skyet vejr.

Desuden kan Aurora PRO lyskæden, via den medfølgende fjernbetjening, let indstilles til at forbruge meget mindre strøm. Hvis man f.eks. indstiller lyskæden til at lyse lidt svagere og bruge en 5t eller 8t timerfunktion, så vil lyskæden forbruge 5-10 gange mindre strøm per nat, hvilket sikrer god performance hele vinteren.

Herudover er der mulighed for at supplere opladningen fra solcellen med opladning fra normalt strømnet via USB (kabel medfølger). Dette er ikke typisk nødvendigt hvis lyskæden er opsat og indstillet korrekt, men hvis du har fået indstillet lyskæden ”for højt” og batteriet er blevet drænet for strøm, så har du altid mulighed for at give en saltvandsindsprøjtning på denne måde fra USB.

 

Besparelse af både tid, elregning og miljø

Solcellepanelet til Aurora PRO-lyskæden med 100 dråber kan placeres op til 1,75 meter væk fra den første pære på lyskæden. Det er med andre ord let at få lyskæden at hænge smukt, og få solcellepanelet sat op et godt sted hvor solen kan ramme det flest muligt timer om dagen; vendt mod syd, i en skrå vinkel direkte mod solen. Dette er særligt vigtig om vinteren, hvor solens bane hen over himlen er lavere og dagene er kortere.

Montering af solcellepanelet på f.eks. en væg eller et stakit er meget enkel og tager kort tid – solcellepanelet skrues fast med tre små skruer. Alle skruer og plugs til montering af solcellepanelet, medfølger i pakken. Solcellepanelet kan også blot bindes fast i f.eks. et træ eller placeres på jorden på et medfølgende spyd. Vi anbefaler dog at solcellepanelet monteres højere så det bedre kan rammes af solen.

 

Sådan fungerer solcellelyskæden

Solcellelyskæden tænder automatisk ved skumring og slukker om morgenen ved daggry (skumringssensor). Om dagen oplades det indbyggede batteri, når solcellen rammes af lys. Ved skumring tændes lyskæden automatisk, hvis den er tændt på on/off knappen. Hvis lyskæden er slukket på on/off knappen, vil den blot forblive slukket. Lyskædens batteri oplades også fra solen, hvis den er slukket.

Når først solcellepanelet og lyskæden er sat op, er solcellelyskæden altså fuldstændigt selvkørende på solenergi, og kræver ingen vedligeholdelse udover at, ved behov, fjerne snavs eller sne fra solcellepanelet med hjælp af en blød klud, samt at ved behov justere indstillingerne efter den aktuelle sæson/vejrforhold.

Aurora PRO Solcellelyskæden vil med andre ord ikke kun skabe hygge og stemningsfuldt lys i din have, men belaster heller ikke hverken elregning eller miljøet.

 

Specifikationer

 • 100 dråber, (længde på dråberne, ca. 4 cm.)
 • Farve: varmt hvidt (2100K)
 • Længde: ca. 12 m +1,75 m fri ledning inden første pære
 • Solcellepanelets størrelse: 20 x 12 cm
 • 15 cm mellemrum mellem hver kugle
 • Kan lyse stabilt eller blinkende (4 modi)
 • Vejrbeskyttelse: IP65
 • 3,7V / 4.400mAh Li-ion batteri

 

Pakken indeholder

 • Solcellepanel og spyd 
 • Aurora PRO lyskæde
 • Fjernbetjening (batterier medfølger)
 • Spyd skruer og plugs til montering
 • Genopladeligt batteri er inkluderet

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aurora PRO solcelle lyskæde med dråber (100 LED)
Din bedømmelse

Hvis du bestiller inden kl. 12, leverer vi normalt til dig næste hverdag med GLS. Der er dog få pakker (under 5%), hvor det tager to hverdage før de når frem. 

Du modtager tracking nummer til den email og telefon, som du oplyste i ordren, når pakken er sendt fra vores lager.

Vi leverer med GLS. Du vælger selv mellem levering til privatadresse (59DKK) og pakkeshop (39DKK). Ved køb over 800DKK er fragt gratis til pakkeshop, og koster kun 20DKK til privatadresse.

Det er ikke muligt af afhente pakken på vores adresse.

SolarCamp har det fulde ansvar for alle varer indtil det tidspunkt de bestilte varer er i kundens besiddelse.

Ønsker du hjælp med din ordre eller fortryde dig køb, så skriv venligst til [email protected] eller brug kontaktformularen på webshoppen. Vi svarer hurtigt på emails og hjælper dig med dine problemer