Solcelle powerbanks

Se vores udvalg af kvalitets solcelleopladere med indbyggede powerbanks. Fordelen ved en solcelle powerbank frem for en normal solcelleoplader er, at solcellen oplader den indbyggede powerbank løbende når solen er på, og du derfor ikke behøver have din smartphone eller tablet tilkoblet for at høste solens energi. I stedet kan du let og hurtigt overføre strømmen senere fra den indbyggede powerbank senere, når det passer dig.

Et godt råd: Visse gadget-sider sælger solcelle powerbanks med solcellepaneler der ikke er meget større en overfladearealet på en smartphone. Vi fraråder køb af disse, da solcellen er så svag at nærmest aflader powerbanken i stedet for at oplade den. Køb hellere en normal powerbank uden solcelle eller invester i en ordentlig solcelle powerbank med 5 watt eller mere.

Læs mere Læs mindre
pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Solcelle powerbank - solcelleoplader og batteri i ét!

 

Solcelle Powerbanks er blevet ret populære i Danmark, da de tilbyder en let og enkel løsning til f.eks. festivaler og trekking. Selvom man sagtens også kan købe separat solcelle oplader og powerbank og bruge disse sammen er det rart at købe ét enkelt samlet produkt hvor man ved elektronikken spiller perfekt sammen.

Hvis man køber en solcelleoplader uden powerbank, vil man være tvunget til at have sin elektronik koblet direkte til opladeren hele tiden for at få noget ud af den - ellers går solens stråler tabt. Så derfor anbefaler vi altid at kombinere solcelleopladere med powerbanks, eller netop købe en solcelle powerbank som har en indbygget kapacitet.

Desuden er nogle apple produkter der er ømtålelige over for direkte opladning fra solcellen, hvor f.eks. halvskyet vejr kan deaktivere opladningen. Så en solcelle powerbank er her absolut at foretrække til apple produkter.

 

Hvor mange Watt(W) og kapacitet(mAh)?

Vi anbefaler i reglen at powerbanken har en kapacitet på minimum 1.000mAh per Watt. Dvs. f.eks. 5.000mAh til en 5W solcelleoplader. Dette betyder dog ikke at andre opsætninger ikke fungerer godt. F.eks. har vores 6W solcelle powerbank fra ALLPOWERS et batteri med en kapacitet på 10.000mAh. Dette betyder blot at solcellen skal bruge flere dage på at oplade powerbanken helt i dårligt vejr. Vores 15W solcelleoplader fra ALLPOWERS har kun et batteri på 6.000mAh, men dette er fordi batterifunktionen kun skal ses som supplement til direkte opladning af elektronik.