Solcelle fakler

Solcelle fakler er den nye grønne måde at få et smukt, flammende skær i din have. Solcelle faklerne oplades med lys fra solen automatisk om dagen, og begynder herefter at lyse om aftenen med samme herlige bløde, flammende lys som normale fakler på olie - bare på helt GRØN ENERGI direkte fra solen. Spar miljøet, spar påfyldningen af olie og fjern al brandrisiko ved at skifte til solcelle fakler.

De oprindelige kvalitets-design af solcelle fakler hedder SUNFLAME. SUNFLAME udmærker sig fra andre flammende produkter ved at have meget større batteri, mere effektivt solcellepanel, bedre beskyttelse mod regn, mulighed for opladning fra USB og strømsparefunktion. Alle disse medvirker til at SUNFLAME fakler kan bruges effektivt året rundt og holde mange år.

Læs mere Læs mindre
pr. side

5 varer

Faldende orden
pr. side

Solcelle fakler som den moderne havefakkel

 

Solcelle fakler har for alvor vundet indpas i Norden fra 2018/2019, og mange har allerede anskaffet sig et par af disse flammende vidundere på GRØN ENERGI som erstatning for normale oliedrevne fakler.

Årsagen til at solcelle fakler er blevet så populære er nok mest at man har udviklet en LED flammende effekt som næsten ligner rigtig ild én til én - det er nærmest umuligt at skelne! LED pærerne holder nærmest for evigt og bruger meget lidt strøm, hvilket gør dem meget velegnede til at blive kombineret med en mindre solcelle - og derved blive en solcelle fakkel.

Desuden er alle olielamper og normale havefakler ekstremt forurenende og udgør desuden en brandfare. De skal fyldes op med olie løbende, hvilket er dyrt og besværligt. Solcelle fakler derimod fungerer fuldstændigt automatisk på energi direkte fra solen, og kræver ingen vedligeholdelse.