Solcelle lyskæder med pærer

Lyskæder med pærer og glaskugler på GRØN ENERGI direkte fra solen. Lyskæderne kan hurtigt og let sættes op lige præcis dér hvor du vil have dem og er komplet selvforsynende med strøm fra solcellen. De smukke pærer eller glaskugler giver et hyggeligt skær f.eks. have eller terasse og lyskæderne kan benyttes året rundt i dansk vejr.

Læs mere Læs mindre
pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

Lyskæder med pærer - hvorfor solceller?

Vi husker alle den klassiske pære - undtagen måske de aller yngste af os, og husker dem måske i et særligt lys, så at sige, hvilket måske er en af årsagerne til at de er så populære i dag. I modsætning til den klassiske glødetrådspære, så bruger solcellelyskæder dog LED'er som jo bruger langt mindre strøm, hvilket er årsagen til at de virker med solceller. Men hvorfor overhovedet overveje en solcelle lyskæde frem for den klassiske? Her er de typiske grunde:

1. Afstand. Med en solcellelyskæde behøver du ikke bekymre dig om placeringens afstand fra huset, for der skal ikke trækkes nogen ledninger, hvilket betyder at æbletræet helt oppe i enden af haven ikke er noget problem.

2. Strømforbrug. Med en solcellelyskæde behøver du ikke tænke på strømregningen. 

3. Princippet. Vi ved alle at vi mennesker er storforbrugere af ressourcer i verden, og at vi langsomt bevæger os ind på mere miljørigtige principper for at skåne Jorden. Overgangen til grøn energi, om end teknologien ikke altid er helt klar, er en naturlig del af denne proces.