Aurora - helårs solcelle lyskæder

AURORA serien er SolarCamps helt eget design og produktion af solcelle lyskæder - skabt på baggrund af vores mange års erfaringer med solcelleteknologi. Lyskæderne er i høj kvalitet med lang levetid. De er designede til danske lys- og vejrforhold, og deres kraftige solcellepaneler og store batterier gør det muligt at have glæde af lyskæderne året rundt.

Læs mere Læs mindre
pr. side

24 varer

Faldende orden
pr. side

Udendørs lykæde - hvad skal jeg vælge til vinterbrug?

 

Hvis du gerne vil have lyskæder udendørs, kan du bestemt overveje solcellelyskæder - selv om vinteren. Den helt store fordel er naturligvis at du slipper for at trække ledninger, og at du kan sætte lyskæden op præcis hvor du vil. Dog kræver det at du har et sted du kan placere solcellepanelet hvor der ikke falder alt for meget skygge i løbet af dagen.

Det er meget langt fra alle solcellelyskæder der er egnet til vinterbrug - de fleste er faktisk kun designet til at fungere nogen lunde om sommeren. To af vores serier - Aurora og Lumify - er dog netop designet til præcis dette formål.

 

Aurora vs. Lumify - hvad er forskellen?

Auroa og Lumify udskiller sig begge fra standardlyskæden ved at de har større solcellepaneler og større batterier end den almindelige solcellelyskæde. Dette er grundlaget for at de kan fungere tilfredsstillende om vinteren.

Forskellen er at Aurora har et endnu større solcellepanel end Lumify samt, for 50LED modellerne, også et langt større batteri (i forhold til antallet af LED pærer som jo bruger strømmen).

Til gengæld har Lumify et par andre tricks i ærmet. For det første har den en sparefunktion hvor man via en lille kontakt kan vælge at lyskæden skal lyse mindre kraftigt, hvilket naturligvis sparer på strømmen. Derudover har den også mulighed for at man kan tage batteriboksen af, og oplade den indenfor via USB, hvis det skulle vise sig nødvendigt - her sigter Aurora på den anden side efter at dette ikke er nødvendigt.

Hvilken kæde klarer sig så bedst?

Hvis man sammenligner Aurora og Lumify når Lumify ikke er på sparefunktion, klarer Aurora sig lidt bedre. Hvis man insisterer på at have det kraftigere lys - og altså ikke benytter sparefunktionen - klarer Aurora sig lidt bedre end Lumify. 

 

Aurora Pro

Aurora Pro er en opgraderet version af Aurora lyskæden.

Aurora Pro har for 50LED modellernes vedkommende (ligesom Aurora) et større solcellepanel og batteri end Lumify i forhold til antallet af LED pærer.

For 100LED modellernes vedkommende er batteriets størrelse det samme som Lumifys 100LED modeller, men solcellepanelet er større.

Dertil har Aurora Pro ikke er bare en sparefunktion, men 4 muligheder for indstilling af lysstyrken: 25%, 50%, 75% og 100%. Og dette kan nu indstilles inde fra stuen med en medfølgende fjernbetjening.

Derudover kan man vælge at indstille lysetiden sådan at kæden slukker efter 3, 5 eller 8 timer - eller at der slet ikke er timer på, hvilket betyder at kæden blot fortsætter med at lyse til det enten bliver lyst eller den løber tør for strøm.

Også timeren, samt de 8 forskellige lys modi og tænd/sluk, kan indstilles fra fjernbetjeningen.

Alt i alt kan Aurora Pro det samme som Lumify, blot bedre - bortset fra en ting. Lumify kan lades op via USB. Dette burde dog slet ikke blive nødvendigt for Aurora Pro alligevel.

 

Hvorfor er Aurora Pro så billigere end Lumify?

Aurora serien er SolarCamps helt egen serie og produktion, og derfor har vi ikke blot bedre kontrol over hvad den skal kunne, men vi kan også tilbyde bedre priser.