Julelyskæder med solceller

Som de første i Norden kan vi her på SolarCamp.dk tilbyde JULELYSKÆDER PÅ SOLENERGI, der rent faktisk lyser hele julen - uanset hvor dårligt det danske vintervejr er. De to julelyskæder der er designede til dette formål hedder AURORA PRO og LUMIFY.

Solcelle lyskæderne er perfekte til f.eks. et udendørs juletræ, et æbletræ, stakit, patio, terrasse eller andre steder hvor det ville være dejligt med noget ekstra julehygge, men det er besværligt at trække strøm. Solcelle lyskæder giver hyggeligt, gyldent julelys på GRØN ENERGI og sparer i samme ombæring på strømregningen.

Læs mere Læs mindre
pr. side

21 varer

Faldende orden
pr. side

Julelyskæder - hvad skal jeg vælge?

 

Hvis du gerne vil have lyskæder udendørs, kan du bestemt overveje solcellelyskæder. Den helt store fordel er naturligvis at du slipper for at trække ledninger, og at du kan sætte lyskæden op præcis hvor du vil. Dog kræver det at du har et sted du kan placere solcellepanelet hvor der ikke falder alt for meget skygge i løbet af dagen.

Det er meget langt fra alle solcellelyskæder der er egnet til vinterbrug - de fleste er faktisk kun designet til at fungere nogen lunde om sommeren. De to serier du finder i denne kategori - Aurora og Lumify - er dog netop designet til præcis dette formål.

 

Aurora vs. Lumify - hvad er forskellen?

Auroa og Lumify udskiller sig begge fra standardlyskæden ved at de har større solcellepaneler og større batterier end den almindelige solcellelyskæde. Dette er grundlaget for at de kan fungere tilfredsstillende om vinteren.

Forskellen er at Aurora har et endnu større solcellepanel end Lumify samt, for 50LED modellerne, også et langt større batteri (i forhold til antallet af LED pærer som jo bruger strømmen).

Til gengæld har Lumify et par andre tricks i ærmet. For det første har den en sparefunktion hvor man via en lille kontakt kan vælge at lyskæden skal lyse mindre kraftigt, hvilket naturligvis sparer på strømmen. Derudover har den også mulighed for at man kan tage batteriboksen af, og oplade den indenfor via USB, hvis det skulle vise sig nødvendigt - her sigter Aurora på den anden side efter at dette ikke er nødvendigt.

Hvilken kæde klarer sig så bedst?

Hvis man sammenligner Aurora og Lumify når Lumify ikke er på sparefunktion, klarer Aurora sig lidt bedre. Hvis man insisterer på at have det kraftigere lys - og altså ikke benytter sparefunktionen - klarer Aurora sig lidt bedre end Lumify. 

 

Aurora Pro

Aurora Pro er en opgraderet version af Aurora lyskæden.

Aurora Pro har for 50LED modellernes vedkommende (ligesom Aurora) et større solcellepanel og batteri end Lumify i forhold til antallet af LED pærer.

For 100LED modellernes vedkommende er batteriets størrelse det samme som Lumifys 100LED modeller, men solcellepanelet er større.

Dertil har Aurora Pro ikke er bare en sparefunktion, men 4 muligheder for indstilling af lysstyrken: 25%, 50%, 75% og 100%. Og dette kan nu indstilles inde fra stuen med en medfølgende fjernbetjening.

Derudover kan man vælge at indstille lysetiden sådan at kæden slukker efter 3, 5 eller 8 timer - eller at der slet ikke er timer på, hvilket betyder at kæden blot fortsætter med at lyse til det enten bliver lyst eller den løber tør for strøm.

Også timeren, samt de 8 forskellige lys modi og tænd/sluk, kan indstilles fra fjernbetjeningen.

Alt i alt kan Aurora Pro det samme som Lumify, blot bedre - bortset fra en ting. Lumify kan lades op via USB. Dette burde dog slet ikke blive nødvendigt for Aurora Pro alligevel.

 

Hvorfor er Aurora Pro så billigere end Lumify?

Aurora serien er SolarCamps helt egen serie og produktion, og derfor har vi ikke blot bedre kontrol over hvad den skal kunne, men vi kan også tilbyde bedre priser.