-

Aurora PRO solcelle lyskæde (300 LED, varm hvid)

På lager

Specialpris 329,40 kr
Pris: 549,00 kr

 


Kort om produktet • Product by logo-text

 • Bedst blandt solcelle lyskæder

 • 300 LED (varm hvid, 2300K)

 • Virker året rundt i Danmark

 • Beskyttet mod fugt, regn og stød

 • 34 m lang

 • 4 lys-modi

 • To års fuld garanti 

 • GRØN ENERGI 

Aurora PRO solcellelyskæde – smukt lys, høj kvalitet, perfekt performance

Ønsker du en solcellelyskæde som giver et smukt lys året rundt – også om vinteren – skal du vælge en lyskæde fra Aurora PRO-serien; dansk designede solcellelyskæder til nordiske lys- og vejrforhold.

Denne solcellelyskæde i et klassisk design med 300 LED-pærer giver et hyggeligt varmt hvidt lys i have, pergola eller på din altan. Lyskæden kan bruges til at hænge løst i træer eller binde omkring træstammer – kun fantasien sætter grænser – og kan bruges som en del af julebelysningen.

Lyskæden kommer med en tilhørende fjernbetjening (samme fjernbetjening kan bruges til alle modeller af Aurora PRO) og kan indstilles både ift. lysstyrke, hvor lang tid lyskæden skal lyse og til forskellige typer lys (stabilt, pulserende, blinkende).

Se også samme type af lyskæde med 100 LED » eller 200 LED »

 

Hvorfor egner Aurora PRO-lyskæderne sig så godt til helårsbrug?

Med rigtig gode tekniske komponenter, et stort batteri og et høj-kvalitets monokrystallin solcellepanel, samt meget god vandbeskyttelse er en Aurora PRO-lyskæde ikke blot bedre egnet til vinterbrug men har også en generelt lang holdbarhed sammenlignet med ”normale”, billigere solcellelyskæder. Batteriet har en meget høj kapacitet på 4.400mAh, hvilket gør at et fuldt batteri alene kan dække lyskædens strømforbrug i dagevis - ja endda ugevis på lav lysstyrke og med brug af timer-funktion - uden betydelig opladning fra solen overhovedet. Derfor vil solcellelyskæden normalt fortsat fungere godt også i skyet vejr.

Desuden kan Aurora PRO lyskæden, via den medfølgende fjernbetjening, let indstilles til at forbruge meget mindre strøm. Hvis man f.eks. indstiller lyskæden til at lyse lidt svagere og bruge en 5t eller 8t timerfunktion, så vil lyskæden forbruge 5-10 gange mindre strøm per nat, hvilket sikrer god performance hele vinteren.

Herudover er der mulighed for at supplere opladningen fra solcellen med opladning fra normalt strømnet via USB (kabel medfølger). Dette er ikke typisk nødvendigt hvis lyskæden er opsat og indstillet korrekt, men hvis du har fået indstillet lyskæden ”for højt” og batteriet er blevet drænet for strøm, så har du altid mulighed for at give en saltvandsindsprøjtning på denne måde fra USB.

 

Besparelse af både tid, elregning og miljø

Solcellepanelet til Aurora PRO 300 LED-lyskæden kan placeres op til 1,75 meter væk fra den første pære på lyskæden. Det er med andre ord let at få lyskæden at hænge smukt, og få solcellepanelet sat op et godt sted hvor solen kan ramme det flest muligt timer om dagen; vendt mod syd, i en skrå vinkel direkte mod solen. Dette er særligt vigtig om vinteren, hvor solens bane hen over himlen er lavere og dagene er kortere.

Montering af solcellepanelet på f.eks. en væg eller et stakit er meget enkel og tager kort tid – solcellepanelet skrues fast med tre små skruer. Alle skruer og plugs til montering af solcellepanelet, medfølger i pakken. Solcellepanelet kan også blot bindes fast i f.eks. et træ eller placeres på jorden på et medfølgende spyd. Vi anbefaler dog at solcellepanelet monteres højere så det bedre kan rammes af solen.

 

Sådan fungerer solcellelyskæden

Solcellelyskæden tænder automatisk ved skumring og slukker om morgenen ved daggry (skumringssensor). Om dagen oplades det indbyggede batteri, når solcellen rammes af lys. Ved skumring tændes lyskæden automatisk, hvis den er tændt på on/off knappen. Hvis lyskæden er slukket på on/off knappen, vil den blot forblive slukket. Lyskædens batteri oplades også fra solen, hvis den er slukket.

Når først solcellepanelet og lyskæden er sat op, er solcellelyskæden altså fuldstændigt selvkørende på solenergi, og kræver ingen vedligeholdelse udover at, ved behov, fjerne snavs eller sne fra solcellepanelet med hjælp af en blød klud, samt at ved behov justere indstillingerne efter den aktuelle sæson/vejrforhold.

Aurora PRO Solcellelyskæden vil med andre ord ikke kun skabe hygge og stemningsfuldt lys i din have, men belaster heller ikke hverken elregning eller miljøet. 

 

Specifikationer

 • 300 LED 
 • Farve: varm hvid, (2300K)
 • Længde: ca. 32 m plus 1.75 m fri ledning inden første pære
 • Solcellepanelets størrelse: 24 x 15 cm
 • 10 cm mellemrum mellem hver pære
 • Kan lyse stabilt eller blinkende (4 modi)
 • Vejrbeskyttelse: IP65
 • 3,7V / 4.400mAh Li-ion batteri

 

Pakken indeholder

 • Solcellepanel og spyd 
 • Aurora PRO lyskæde
 • Fjernbetjening (batterier medfølger)
 • Ledning til opladning via USB
 • Spyd skruer og plugs til montering
 • Genopladeligt batteri er inkluderet

 

 

Passer godt sammen med

Pia
Smuk lyskde. Den var bare utrolig svær at vikle ud, men nu hvor den er oppe er vi glade for den hver dag på balkonen. Den løb tør for strøm i december men så indstillede vi den til lidt lavere lysstyrke og kun 5 timers lys og så virkede det bedre
Mark
Købte 2st i julen med vi har været så glad for dem at vi har beholdt dem på æbletræerne. Fedt at det hele kører automatisk
Rune
Købte disse jul, gjorde som der blev foreskrevet. Ladet op med usb stikket inden brug og satte panelet hvor det fik optimal lys. Men efter et stykke tid begyndte det bare at glimte de første ca 5 meter og det var det. Min ide er at litium batterierne bliver helt tømt og kan derved ikke lades op mere. Så denne model som jeg har er ikke en god oplevelse.
Og hvorfor jeg ikke har henvendt mig? Der har været for mange klager fra min side og orkede ikke mere. Oplevelser der har været forinden.. (Forsinket levering, fejl levering og fejl på det første sæt lyskeder) Solar Camp har været gode til at reagere på tidligere hændelser og fundet løsninger. Men det har krævet tid at følge op på.
Men jeg har 8 lamper med tilhørende solpanel fra Solar Camp som gør mig glad hver dag, de virker godt, rigtig godt!