Solcelle væglamper

Top kvalitet udendørs væglamper med solceller til at installere på mure, vægge eller hegn - designede til at kunne fungere godt året rundt i Norden. Solcelle væglamper er en smart måde at få udendørs belysning på, uden at skulle trække ledninger. Vores væglamper med solceller lyser lige så kraftigt som normal udendørsbelysning, og er designede til også at kunne lyse godt igennem den danske vinter.

Læs mere Læs mindre
pr. side

34 varer

Faldende orden
pr. side

Fordele ved udendørs væglamper med solceller

 

Udendørs belysning uden ledninger

Når du skal installere lamper på f.eks. siden af huset eller et stakit, kan det være lidt af et hyr at få lagt strøm hen til udendørslamper. Det er netop her at solcelle versionen af udendørs lamper virkelig kan kan gå ind og gøre dit liv lidt lettere.

Vores solcelle væglamper er meget lette at montere og kræver stort set ingen vedligeholdelse. De er designede til at kunne fungere året rundt i danske lys- og vejrforhold, og også kunne lyse til langt ud på aftenen om vinteren. Det eneste krav for at kunne erstatte ordinære udendørs væglamper med solcellelamper er, at den lodrette flade, de monteres på, er vendt i en "sydlig" retning, og at solens stråler uhindret kan ramme solcellelamperne i de gode timer mellem kl. 10 og kl. 15.

Vores solcellelamper kan sagtens fungere godt forår, sommer og efterår - selv på flader, der f.eks. falder i skygge i løbet af dagen eller er vest/øst-vendte. Men om vinteren vil solcellelamperne simpelthen ikke kunne følge med, hvis ikke de sidder i en position der muliggør, at de bliver ramt af mest muligt sol.

 

Udendørs væglamper med sensor som alternativ

Hvis man har en mur eller et hegn, der ikke er optimalt placeret til normale solcelle væglamper, bør man tage et kig på vores lamper med sensor. Sensorlamper på solceller har den store fordel, at de kan skal lyse i perioder af natten i stedet for konstant, hvilket betyder at de kan køre optimalt på meget lidt strøm. Disse lamper er optimale løsninger til sider af huset der falder i skygge meget af dagen.

 

Lavere strømregning og en indsats for miljøet

En anden stor generel fordel ved solcellelamper, og ved solcelleteknologien i det hele taget er, at lamperne er selvkørende på grøn energi. Resultatet er en lavere strømregning og en mindre CO2 aftryk på vores klode.