Havepynt på solceller

Søde og hyggelige solcelle skulpturer, blomster, lanterner, dyr og meget mere hyggebelysning i alle farver, drevet af solceller. Havepynt på solceller kan give masser af liv og lys til din have, kolonihave eller altan. Og det bedste er naturligvis, at alle disse søde, charmerende lamper er fuldstændigt selvkørende på GRØN ENERGI, og ikke kræver hverken ledning eller udskiftninger af batterier.

Læs mere Læs mindre
pr. side

38 varer

Faldende orden
pr. side

Havepynt; hvorfor overveje solceller

Naturligvis afhænger dette spørgsmål i første i omgang af hvilken type havepynt man i det hele taget har i tankerne, men hvis vi antager at det enten er noget der lyser eller involverer vand, er der flere gode grunde til at overveje solceller.

Hvis det skal kunne lyse, er alternativet enten at det blot kører på batterier - som i så fald vil skulle skiftes regelmæssigt - eller at der trækkes ledninger, hvilket for det første er irriterende og besværligt, og for det andet som oftest slet ikke er en mulighed for havepynt af den lidt mindre slags.

Havedekoration med solceller er smart fordi det sådan set bare skal placeres der hvor man ønsker det, og herfra går resten helt af sig selv. Den lysende havenisse - eller hvad det nu måtte være - tænder selv ved skumringstid, og oplader i løbet af dagen - så bliver pynt til haven ikke nemmere.

Man skal dog lige holde i mente at det dog ikke giver mening at placere sin havedekoration på nordsiden af et hus, idet der altså skal noget sollys ti. Dertil må man forvente nedsatte lysetider om vinteren. Men hvis man er okay med det, så er der ingen grund til ikke at vælge solceller. Udsmykning til haven med solceller fås i dag så mange afskygninger at der er rigeligt at vælge imellem.