-

Vandfontæne til haven

De smukkeste vandfontæner med en dejlig rislende lyd til have og patio. Kan sættes op præcis hvor du vil på få minutter. Solcellen forsyner fontænen med strøm.

 

Vandfontæne til udendørs brug

Det kan være super idyllisk at have en vandfontæne udendørs - som oftest et sted i haven. Det kan dog i nogle tilfælde være problematisk eller besværligt at skulle trække ledninger hele vejen fra huset, og ned i den ende af have hvor man gerne vil nyde synet og den rislende lyd af fontænen.

Derfor har vi her et alternativ: solceller. Disse vandfontæner kommer med et kraftigt solcellepanel, og (i nogle modeller) et indbygget batteri. Fontænerne uden batteri kører også selvom der kommer hvide skyder for solen, men hvis man gerne vil sikre stabiliteten, og også nyde den rislende lyd efter mørkets frembrud, så kan man vælge en model med batteri.

Solcellepanelet er nemlig kraftigt nok til at det kan trække springvandet samtidig med at det også oplader batteriet, så der er noget til når det bliver mørkere. Så får man alt det gode, uden det dårlige:

  • Ingen ledninger der skal trækkes fra stikkontakten
  • Super nemt at sætte op
  • Kan bruges alle steder langt fra huset (der skal dog være sol)
  • Ingen strømforbrug - grøn energi