Om os

 

Tilblivelse og vision

SolarCamp blev skabt i 2013, baseret på interesse for grøn energi og ny teknologi, samt et ønske om at fremhjælpe dem begge. Virksomheden tilbyder en række innovative, solcellebaserede løsninger inden for områderne: belysning, bærbar strøm, springvand samt diverse former for dekoration. Mange af disse løsninger kan erstatte konventionelle produkter inden for samme kategorier, og dermed sænke strømforbruget, øge bevidstheden om alternative løsninger, samt, i mange tilfælde, gøre det væsentligt nemmere og billigere at opnå samme resultater - f.eks. ved at undgå at skulle grave ledninger ned. 

 

Vores mission er at være med til at fremdrive udviklingen af nye, innovative løsninger inden for solcelleområdet, samt forbedre dem der allerede eksisterer. Solceller tilbyder i teorien mange tiltrækkende muligheder, men desværre er mange produkter tilsyneladende hovedsageligt designet til at kunne fungere tilfredsstillende sydpå, eller også er de bare dårligt designet, og fungerer derfor langt fra optimalt i Danmark.

 

Det vil vi gerne være med til at lave om på. Hvert år bevæger vi os sikkert fremad, og er med til at udvikle bedre produkter med større solcellepaneler, strømbesparende funktioner, mere effektive LED pærer, og mange flere ting - med det mål for øje at kunne tilbyde et udvalg af produkter der virker i Danmark, og i mange tilfælde hele året rundt.

 

Dette vil med tiden hjælpe med at ændre det lidt blakkede ry som eksempelvis solcellebelysning har fået, baseret på de billige solcellelamper, mange har erfaring med fra diverse supermarkeder, og som jo desværre ikke klarer sig godt i de danske vejrforhold. I forlængelse heraf vil bedre omtale, og et bedre ry, forhåbentligt føre til en mere positiv indstilling i forhold til hvad solcelleteknologien kan tilbyde, hvormed døren bliver åbnet til en tid hvor solceller i højere grad bliver overvejet som en relevant løsning, og hvor standarden er løftet så alle producenter inden for området må følge med udviklingen for at forblive relevante, hvilket forhåbentligt vil lede til et større udvalg af produkter i høj kvalitet, som også fungerer i Norden om vinteren.

 

Ved at tilbyde solcellebaserede løsninger, der er designet til at kunne gå ind og erstatte eksempelvis normale opladere og udendørs belysning, som får strøm fra stikkontakten, håber vi dermed også at kunne medvirke den grønne omstilling, samt kulturen og tankegangen på området.

 

Kontakt SolarCamp
Email: [email protected] (spørgsmål om produkter, ordrer, reklamationer m.m. - vi er HURTIGE på mail!)
CVR-nummer: 41170336