Solcelleopladere

Se vores store udvalg af solcelleopladere i markedets bedste kvalitet! En solcelleoplader er den perfekte løsning, når man ikke lige kan komme til en stikkontakt. I Danmark er de især populære til Roskilde Festival og andre udendørsfestivaler, hvor strømforbruget er højt og stikkontakterne svære at komme til. Desuden er en solcelle oplader en god løsning til elektronikken ved andre udendørs aktiviteter som trekking, kanoture eller som ekstra strømkilde i kolonihavehuse.

Læs mere Læs mindre
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Valg af Solcelleoplader

 

Solcelle oplader til festival

Til festivaler er det vores anbefaling at købe en solcelleoplader, der ikke er alt for dyr, og kan klare lidt af hvert. Man ved aldrig hvad der sker til en festival - en regnbyge, måske træder folk på opladeren, eller hvis du er rigtig uheldig, kan den blive stjålet.

Vores anmelderoste Påhængs solcelleoplader er et oplagt valg her, med en overskuelig pris, et holdbart design og god modstandsdygtighed over for regn. Den kommer med hele 6,5W, og skulle derfor sagtens kunne følge med en smartphones daglige strømforbrug - selv hvis vejret er skiftende og du f.eks. bruger telefonen til at tage mange billeder eller videoer. Den er også kraftig nok til f.eks. at kunne oplade f.eks. tablets. Påhængs solcelleropladeren er desuden meget let, og kan sættes fast på f.eks. et telt med de medfølgende karabinhager.

Påhængsopladeren kan evt. kombineres med en af vores powerbanks, som er både kompakte og holdbare - to egenskaber der er meget værdsat på en festival.

 

Solcelle oplader til trekking, vandring, backpacking

Til trekking anbefaler vi også varmt vores ovennævnte påhængsoplader. Påhængs solcelleopladeren er gennemtestet af folk der backpacker meget, bl.a. backpackerplanet, og kunder har meldt meget positivt tilbage. Den helt store fordel er her, at påhængsopladerne er meget lette og velegnede til at spænde fast på tasker, telte og lignende (én af vores testmodeller, blev endda brugt til hesteridt gennem Mongoliet!). Opladerne kan kombineres med din egen powerbank uden problemer, eller du kan købe én hos os - alt i alt en meget fleksibel løsning til folk der ønsker at have udstyret i orden.

Påhængs solcelle opladeren har dog kun 6,5W, hvilket kun kan agere som strømkilde til 1-2 smartphones afhængigt af vejret. Har du flere enheder med, såsom tablet, kamera osv, kan du tage et kig på vores anmelderroste  foldbare solcelleopladere med hhv. 10W, 15W eller 20W. Disse opladere har rigtig meget kraft og kan let levere strøm til adskillige enheder.

 

Solcelle oplader til kolonihavehus, campingtur, telttur, fisketur, skibe, diverse

Hvis man ønsker sig en solcelleoplader, der bare virker som den skal og leverer varen, så må vi klart anbefale vores 6W oplader med 10.000mAh powerbank. Igen snakker vi her om et produkt med ekstremt få defekter, lang holdbarhed og lutter gode anmeldelser. 6W betyder at opladeren virkelig har kraft nok i solcellen til at man får meget ud af den, selv i dårligere vejr, og det store 10.000mAh indbyggede batteri garantere at strømmen ikke går tabt, selv når der virkelig er fuld sol. Kombination af batteri og det kraftige solcellepanel betyder at solcelleopladeren kan holde rigtig mange enheder kørende, f.eks. flere smartphones og tablets over en længere periode.

 

Hvor mange Watt skal man ca. bruge per smartphone, iPad og Laptop?

I helt skyfrit vejr om sommeren, hvor en solcelleoplader kan ligge ude hele dagen med en gode vinkel mod solens stråler, kan bare 2-3W være nok til at levere en smartphones daglige strømforbrug. Men vores erfaring, her på SolarCamp.dk, er, at i mere skiftende vejr, hvor der også er skyer, og du måske ikke hele tiden kan koncentrere dig om, at have solcelleopladeren perfekt placeret i forhold til solens stråler, passer det meget godt med 3-6W til at følge med en smartphone. På samme måde kan et 10W solcellepanel generere strøm nok til at holde trit med 2-3 smartphones i typisk dansk sommervejr.

iPads og andre tablets har typisk 2-3 gange så store batterier som smartphones, og pga. deres større skærme også et tilsvarende større strømforbrug. Hvor stor en solcelleoplader du skal bruge for at holde trit med en pad afhænger meget af, hvor meget du bruger den. Men hvis du typisk bruger et fuldt batteri per dag, skal du altså bruge 2-3 gange flere watt, for at kunne følge med. Vi plejer på Solarcamp.dk at sige, at man skal bruge omkring 5-10W til at følge med en iPads strømforbrug.

Med laptops bliver det straks meget mere kompliceret, da strømforbrug og batteristørrelse varierer meget fra model til model. Vores erfaring er, at et 10W panel godt kan følge med en laptops strømforbrug. Hvis du bruger computeren til strømkrævende programmer, kan det være du skal højere op i WATT for at det er tilstrækkeligt - f.eks. 20-30W.

 

Hvilken størrelse powerbank passer til hvilken solcelleoplader?

Det er meget normalt at have powerbanks til solcelleopladere. Dels fordi det er praktisk ikke at skulle have sin smartphone koblet til solcelleopladeren hele tiden, men også fordi opladning af tablets og smartphones direkte fra solcellepanelet nogle gange giver fejl, pga. elektronikkens ømtålelige strømstyring; En enkelt sky for himmelen, og så stopper f.eks. en iPhone den direkte opladning. Derfor anbefaler vi altid at have en powerbank til solcelleopladeren.

En smartphones batteri er på ca. 3000mah, og som vi nævnte ovenfor, passer det meget godt til, hvad et 3-6W solcellepanel kan levere på en typisk dansk sommerdag. Derfor anbefaler vi at man har en powerbank på omkring 5000mAh til en solcelleoplader på 3-6W, så man også får det fulde udbytte, når der er fuld sol. Derfra kan man bare gange op: 10.000mAh powerbank til 10W, 20.000mAh til 20W, osv. Eventuelt kan man købe flere powerbanks, hvis man har et rigtigt kraftigt solcellepanel, og oplade dem på skift i løbet af dagen.

 

 

FAQ

Er i E-mærket?

Ja, vi er E-mærket.

 

Hvad koster fragten?

Gratis ved køb for mere end 799 DKK. Ellers 49 DKK.

 

Hvor lang er leveringstiden?

1-2 hverdage.

 

Hvilke betalingsmuligheder er der?

Kortbetaling, MobilePay eller ViaBill.

 

Er i på Truspilot?

Ja, du kan se vores anmeldelser her: https://dk.trustpilot.com/review/www.solarcamp.dk

 

 

 Se også vores spændende udvalg af powerbanks, solcellelamper, springvand og solcelle lyskæder.