Powerbanks

Her finder du powerbanks der alle er testede med vores solcelle opladere, solcelle tasker og sammenfoldelige solcellepaneler. Vi har fundet de bedste powerbanks til prisen.

Læs mere Læs mindre
pr. side

7 varer

Faldende orden
pr. side

Powerbank til din solcelleoplader

I denne sektion finder du de bedste powerbanks som er testet sammen med vores solcelleopladere. Du vil for nogle opladere se at vi har anbefalet specifikke powerbanks til dem. Dette er på baggrund af powerbankens kapacitet sammenholdt med solcellepanelets kraft. Det giver med andre ord ringe mening at have et meget lille batteri til et kæmpe solcellepanel, og omvendt. Dertil kan der i nogle tilfælde være en lomme i solcellepanelet, hvor en given powerbank måske lige passer i.

Vi anbefaler altid at man bruger en powerbank til sit solcellepanel. Dette skyldes at en del smartphones godt kan være lidt kræsne med hvilken strøm de vil tage imod, og derfor kan man opleve at nogle telefoner måske kun vil oplades direkte fra solcellepanelet når der er fuld sol, hvor en powerbank bare er mere driftssikker. Dertil er der en fordel i bare at kunne smide powerbanken i panelet, og panelet på en rygsæk, og så glemme alt om det imens powerbanken oplades. Så kan man altid lade telefonen op fra powerbanken når der er behov for det.

 

 Se også vores spændende udvalg af solcelleopladere, solcellelamper, springvand og solcelle lyskæder.