Flydende springvand

Få et sødt lille springvand i din dam eller bassin. Springvandet er lige til at sætte ud i vandet og springer så snart solen rammer det indbyggede solcellepanel.

Læs mere Læs mindre
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Flydende solcellespringvand - en smart solcelleløsning

 

Et selvkørende springvand på solceller

Flydende solcellespringvand er en af de smarteste designs indenfor mini-solcelleteknologien: Solcellepanelet er integreret på overfladen af solcelle springvandet, hvilket ikke alene ser flot ud, men også fjerner ethvert behov for synlige kabler. Solcellen forsyner løbende springvandets pumpe med strøm og pumpe og springvand kræver næsten ingen vedligeholdelse. Så her er altså tale om en meget nem måde at få et flot springvand i haven.

 

Skøn rislende lyd

Det lille flydende solcellespringvand begynder helt automatisk at springe, når solen står ind på solcellepanelet, og giver en dejlig rislende lyd til din have. Det skaber hygge og ser dekorativt ud. Desuden så skaber springvandet cirkulation i en havedam eller et lille bassin, hvilket sikrer bedre vilkår for dyr og planter. 

 

Grøn profil og grøn omstilling

Selvom vi næppe redder kloden med små solcellespringvand, så viser ethvert solcelledrevet produkt du bruger i din have interesse og velvilje overfor solcelleenergi og grøn omstilling, og er med til at højne opmærksomheden overfor denne fantastiske teknologi, og de mange muligheder der er for at udsmykke hus og have med grøn energi i form af solcellelamper, solcellelyskæder - samt netop små flydende solcellespringvand som dette. 

 

Større solcellefontæner og solcellespringvand

Hvis du ønsker at tage vandspil og vanddekorationer i din have til et helt nyt niveau, så tag et kig på vores smukke vandfontæner til haven og springvandspumper. Disse går skridtet videre med teknologien, og giver springvand i din have der måler sig med de almindelige strømdrevne fontæner man kan købe.