Solcelle lanterner

Hos Solarcamp.dk finder du et bredt udvalg af miljøvenlige og energibesparende solcelle lanterner i god kvalitet og smukke designs, som du kan anvende til udendørs udsmykning i sommerhalvåret. Med indbydende og farverig solcellebelysning kan du let og hurtigt skabe den helt rette stemning og hyggebelysning, som passer til enhver dekorationsstil og ethvert udendørsarrangement. Herudover har vi også et udvalg af høj kvalitet LED lanterner, som er designede til at kunne lyse hele året og holde til både frost, vejr og vind.

Læs mere Læs mindre
pr. side

13 varer

Faldende orden
pr. side

PYNT HAVEN MED DEKORATIVE SOLCELLE LANTERNER UDENDØRS

Hos Solarcamp.dk har vi altid et bredt kvalitetssortiment af festlige og dekorative solcellelamper og udendørs lanterner til fornuftige priser, der forsyner dig med miljøvenlig og stemningsskabende belysning.

I vores udvalg af de kinesiske lanterner (eller i hvert fald kinesisk inspirerede) med solceller finder du blandt andet farverige flasker med indbyggede solcellepaneler og ophængssnore, så de fx nemt kan hænges op i havens træer, på terrassens gitterværk og stolper eller i en atriumgård med bjælker.

 

Brug af havelanterner

Havelanterner er perfekt solcellebelysning til brylluppet, barnedåben, konfirmationen eller sommerfesten, hvor du høster dagens sollys på stilfulde flasker, så de kan lyse flot og elegant op i natten. Fordelen ved havelanterner på solceller er at de er super nemme at sætte op, og de kan oplades af sig selv i solen. 

Du kan her finde store som små chikke solcelle lanterner i alle regnbuens farver og i en klassisk stilfuld varm hvid, der især gør sig godt til sommerens mange grillaftener og havefester. Disse udendørs lanterner med solceller fås i det samme look som de klassiske rispapirlamper, men er lavet af nylon eller organza, hvilket gør dem væsentlig mere modstandsdygtige over for vind og vejr samt moderate mængder regn.

 

PRAKTISK OG MILJØVENLIG SOLCELLEBELYSNING

En solcelle lanterne er det perfekte valg til dig, der ønsker et miljøvenligt belysningsalternativ. Et lille solcellepanel i lanternerne omdanner solens stråler til strøm, som oplagres i løbet af dagen i sollyset. Lanternernes LED-lys tændes automatisk ved mørkets frembrud. Flere af vores solcelle lanternerne findes dog også med en praktisk tænd og sluk knap.

Vores solcelle lanterner er fuldstændig trådløse og super enkle at anvende, da du nemt kan hænge dem op netop der, hvor det passer dig – også hvis det er langt væk fra stikkontakten. De fleste af vores solcelle lanterner kan lyse i op til 10 timer, når de har været fuldt opladet. Med solcellelamper og -lanterner slipper du for alt bøvlet med ledninger og batterier, samt undgår du brandfaren ved at bruge levende lys.

Solcelle lanterner er perfekte til sommerfester, caféer, udendørsarrangementer såsom bryllupper og meget mere. Alle vores lamper og lanterner med solceller fås i flere flotte og klassiske designs, der er i tråd med tidens have- og interiørtrends. Om det er til hyggelig dekoration i vindueskarmen, udstillingsvinduet eller udendørs, så spreder solcelle lanterner og solcellelamper en helt særlig stemning, som man kun kan blive i godt humør af.