Solcellelamper med sensor

Solcellelamper med sensor med kraftigt lys og designede til at virke fuldstændigt optimalt året rundt. Sensorlamper med solceller at den letteste og mest effektive måde at sikre mørke passager på siden af husene. Fordi sensorlamperne kun skal lyse, når folk går forbi, behøver de ikke ret meget strøm fra solcellen i løbet af dagen for at kunne virke - året rundt og også på sider af huset, hvor der kommer relativt lidt sol. Den helt store fordel er at man ikke behøver ledninger eller at skifte batterier, fordi solcellen automatisk løbende lader lampen op.

Læs mere Læs mindre
pr. side

19 varer

Faldende orden
pr. side

Lamper med sensor - på solceller!

 

Lamper med sensor på solceller er fremtiden inden for udendørs belysning. Det er den optimale kombination af to teknologier: Sensoren sørger for at lampen kun tænder når der er brug for det, hvilket betyder at solcellen behøver generere MEGET mindre strøm for at kunne virke optimalt. Samtidigt muliggør solcelleteknologien at lampen er fuldstændingt selvkørende på grøn energi, og derfor kan sættes op lige præcis dér, hvor du har brug for den, uafhængigt af strømstik og ledninger. 

 

Et udendørs lys med sensor er praktisk, men at bruge solcellelamper i stedet for almindelig udendørs belysning skåner desuden både miljøet og strømregningen.

 

Vores solcelle LED lampe med sensor er specifikt designede til nordiske vejr- og lysforhold og kan fungere perfekt året rundt, stort set uanset hvor lidt sol de får. De har alle en høj IP-rating, hvilket betyder at de holder i mange år til trods for fugt, sne, storme og lave temperaturer.

 

Udendørslamper med sensor - her er det smart at bruge solceller:

 

- På vægge, mure og stakitter som erstatning for normal udendørs belysning.

- På lodrette flader, der ikke er sydvendte, som erstatning for normale udendørs væglamper på solceller, der lyser konstant og derfor har brug for mere sol.

- På kolonihavehuse, hvor der ofte ikke er tilgang til strøm.

- Som tyverisikring. Forskning på området har vist, at udendørs sensor lamper ofte er en lige så god beskyttelse mod tyve som alarmer - og de er langt billigere og mere fleksible.

 

Fordelen ved eksempelvis en udendørs væglampe med sensor er at den er super nem og billig at sætte op, og kan flyttes lige så let. Der skal ikke trækkes kablet, og der bliver ikke behov for en elektriker.