For firmaer

 

 

Vi arbejder gerne sammen med offentlige institutioner og firmaer om projekter med grøn energi. Vi har betydelig erfaring og viden inden for solcellebelysning, og kan vejlede om både valg af produkter og opsætning, så I får præcis den løsning, I har brug for.

Kontakt os venligst for vejledning og bestilling:

Email: [email protected]

Telefon: (+45) 30209977 (direkte til medejer, Jakob Vad - læg venligst en besked, hvis jeg ikke er at træffe)

Vi håndterer også ordrer via EAN

 

I 2020 lancerede vi en helt ny, revolutionerende linje af solcellebelysning kaldet Phoenix. Denne solcellelampe er særligt tiltænkt firmaer og offentlige institutioner, som ønsker at investere i belysning på GRØN ENERGI men samtidig forventer pålidelighed året rundt, mange års holdbarhed og tyverisikring. Læs mere om lampen herunder.

 

Phoenix Projektet

Professionelle solcellelamper til parkstier, legeområder, grønne områder, cykelstier og gangstier

 

Phoenix er mere end bare en solcellelampe. Phoenix er designet og udviklet af , og er den første solcellelampe der virker  PERFEKT året rundt i Danmark. Den lyser som almindelig udendørs belysning, holder mange år - men er bare 100% selvforsynende med  GRØN ENERGI og kræver hverken kabler eller vedligeholdelse.

Phoenix er velegnet til haver, indkørsler, parkstier, legeområder, grønne områder, cykelstier, gangstier – et hvilket som helst udendørs område, hvor der er brug for belysning, og der endnu ikke er lagt kabler til strøm ud.

Opsætning af Phoenix solcellelamper koster en brøkdel af hvad installationen af normale udendørslamper koster, inklusiv nedgravning af kabler. Desuden kan Phoenix lamper sættes meget hurtigere op og processen med opsætningen forstyrrer ikke omgivelserne nær så meget.

Phoenix en grøn løsning og sparer både miljø og strømregning.

Phoenix lyser året rundt – uanset sæson og vejr. Lampen blev bl.a. testet i 2019/2020 vinteren, der var historisk overskyet og diset.

 

Dette skyldes en ekstremt effektiv LED-pære, som næsten ingen strøm forbruger, kombineret med et stort 9W solcellepanel og et kæmpe batteri, der kan indeholde strøm nok til at forsyne lampen i op mod en måned, selv uden betydelig opladning fra solcellen.

 

Læs meget mere om Phoenix Projektet HER

Solcelle lyskæder til jule-udsmykningen

Vores Lumify solcelle lyskæder er designede til også at kunne bruges om vinteren, og kan være et smukt og miljørigtigt alternativ.

Solcelle lyskæderne har samme varme hvide farve som normal julebelysning, og er selvforsynende på strøm fra solcellen, hvilket også muliggør at man kan få lys op på steder, der ellers ikke har let adgang til strømnettet.

Solcelle sensorlamper til hegn og mure

Vi forhandler på Solarcamp en række sensorlamper med solceller i meget høj kvalitet. Disse virker perfekt året rundt, og kan bruges som supplement til normal udendørs belysning, og oplyse jorden under hegn og mure hvor der ellers ikke er adgang til strømnettet.

Dette sikrer sikker færdsel i vintermørket og hjælper også med at holde ubudne gæster væk.

Nedgravningsspots til stier

Mange cykelstier langs med landevejene og indfaldsvejene mod  byerne i Danmark ligger hen i mørke om aftenen. Dette skaber både utryghed og risiko for uheld for cyklisterne. Solcelle deck lamper der monteres i- eller oven på cykelstiens asfalt kan være en god løsning til at skabe sikker færdsel.

Vi tester løbende de bedste på markedet af disse lamper, og kan komme med anbefalinger samt skabe kontakt til en tredjepart der kan stå for montering. Mange af de lamper vi anbefaler til disse projekter figurerer ikke på webshoppen, så kontakt os for vejledning.

En anderledes firma-julegave

Vi har før - til stor begejstring - leveret julegaver til firmaers og institutioners ansatte.

Tag et kig på vores Artikel om Gaveidéer , eller kig lidt rundt på webshoppen. Ved køb af større partier, kan vi yde en betydelig rabat.