Little Sun Diamond solcellelampe

På lager
279,00 kr.
  • Køb 2 for 250,00 kr. pr styk og spar 10%
  • 1-2 hverdages levering

Lille, robust og glitrende smuk på mørke aftener. Little Sun Diamond er tredje medlem af Little Sun familien. Lampen er lommestørrelse, er super let og lyser og giver et varmt lys i prisme mønstre.

 

Dette produkt er ikke inkluderet i kampagner og tilbud, og bliver aldrig solgt til reduceret pris.

 

Lille, robust og glitrende smuk på mørke aftener. Little Sun Diamond er tredje medlem af Little Sun familien. Lampen er lommestørrelse, er super let og lyser og giver et varmt lys i prisme mønstre.

 

Lampen er designet af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson. Lampen oplades automatisk når solcellen bliver ramt af sol og er perfekt som læselampe om aftenen og let at tage med dig på eventyr. 5 timers direkte solskin bliver til 5 timers smukt og klart prismelys.

 

Brug lampen som læselampe, som hyggelampe til børnene, til teltturen eller på trekking. Kun fantasien sætter grænser.

 

Little Sun Projektet

Når du køber en Little Sun lampe, er du direkte med til at sponsorere vedvarende og miljørigtig belysning i det landlige afrika, hvor man ellers er afhængig af olielamper, der både forurener og er ekstremt dyre i drift. For hver Little Sun lampe solgt, sendes en lampe til en af vores lokale partnere i Afrika, der sælger dem videre til meget lave priser til dem der har mest brug for dem.

 

Læs meget mere om Little Sun Projektet på deres hjemmeside, HER.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Little Sun Diamond solcellelampe
Din bedømmelse

Hvis du bestiller inden kl. 12, leverer vi normalt til dig næste hverdag med GLS. Der er dog få pakker (under 5%), hvor det tager to hverdage før de når frem. 

Du modtager tracking nummer til den email og telefon, som du oplyste i ordren, når pakken er sendt fra vores lager.

Vi leverer med GLS. Du vælger selv mellem levering til privatadresse (59DKK) og pakkeshop (39DKK). Ved køb over 800DKK er fragt gratis til pakkeshop, og koster kun 20DKK til privatadresse.

Det er ikke muligt af afhente pakken på vores adresse.

SolarCamp har det fulde ansvar for alle varer indtil det tidspunkt de bestilte varer er i kundens besiddelse.

Ønsker du hjælp med din ordre eller fortryde dig køb, så skriv venligst til [email protected] eller brug kontaktformularen på webshoppen. Vi svarer hurtigt på emails og hjælper dig med dine problemer