6,5W påhængs solcelleoplader

339,15
399,00
Du sparer: 59,85

Anden generation af SolarCamp's egen favorit-solcelleoplader er nu på banen. 6,5W påhængsopladeren er super let, hårdfør og kan spændes fast til f.eks. et telt, en cykel eller en vandrerygsæk med de medfølgende karabinhager eller sættes fast i en rude med sugekopper.

Passer godt sammen
Populær
-15%
339,15
399,00
Du sparer: 59,85
+
-30%
104,30
149,00
Du sparer: 44,70
=
443,45
548,00
Du sparer: 104,55

Kort om produktet

 • Let (226g) og hårdfør - perfekt til trekking og vandreture
 • Videreudvikling af den anmelderroste påhængsoplader - se backpackerplanets anmeldelse HER
 • Kan oplade alle mærker af smartphones samt anden elektronik via USB
 • Vand- og stødresistent
 • Kraftigt 6,5W solcellepanel kan levere strøm til flere smartphones under gode vejrforhold
 • Super fleksibel solcelleoplader, der er meget let at sætte fast på rygsække, ruder, og næsten alt andet

 

Hårdfør, praktisk og let oplader - med et kraftfuld solcellepanel!

Anden generation af SolarCamp's egen favorit-solcelleoplader er nu på banen. 6,5W påhængsopladeren er super let, hårdfør og kan spændes fast til f.eks. et telt, en cykel eller en vandrerygsæk med de medfølgende karabinhager eller sættes fast i en rude med sugekopper. Påhængsopladeren er noget af det bedste inden for bærbar solcelleenergi - perfekt til en hvilken som helst rejse eller på festivalen, men i særdeleshed til trekking. 

Opladerens kraftfulde 6,5W solcellepanel oplader en smartphone på bare et par timer i fuld sol, og kan derfor følge med flere smartphones daglige strømforbrug under gode vejrforhold. Alternativt kan de også supplere andre enheder som f.eks. kamera, GPS eller tablet. Dens smarte lomme på bagsiden har en god størrelse til f.eks. at kunne lægge en smartphone eller en powerbank i, hvor elektronikken også er beskyttet mod let regn.

 

Powerbank og længere opladerkabel

Via USB kan du let koble smartphone tablet (og alle andre enheder der oplades via USB) til solcelleopladeren, og derved høste de 6,5 watt i fuld sol. Nogle telefoner og tablets har en ømtålelig strømstyring, hvilket gør at de - især i lidt skyet vejr - nogen gange 'hopper af' og altså ikke vil oplade. Dette er en helt generel ting ved alle typer solcelleopladere hvor man oplader direkte fra solcellepanelet. Vi anbefaler derfor altid at man bruger en powerbank, da de er meget mindre følsomme.

Fordelen ved at oplade en powerbank er desuden at man kan gemme den væk i opladerens lomme, og glemme alt om den imens den i løbet af dagen høster solens stråler. Hvis man sørger for at have en powerbank med lidt større kapacitet end end en telefon har, vil den også have plads til at lagre meget mere end bare 1 times solskin, og man kan oplade sin telefon fra powerbanken når man har lyst. Win/win. Vi anbefaler vores ALLPOWERS 5000mah powerbank til denne oplader. Den har en fin kapacitet til denne størrelse oplader, og passer i opladerens lomme.

Du kan bruge dit normale USB opladerkabel sammen med påhængsopladeren. Derudover medfølger et ca. 25cm. langt mikro-USB kabel. Ønsker du et længere oplader kabel, kan fås her: USB kabel.

 

Specifikationer

 • Solcellepanel: 6,5W
 • Output: USB 5V
 • Størrelse: 31cm x 18cm
 • Samlet vægt: 226g

 

i pakken

 • 6,5W solcelleoplader
 • 4 x Sugekopper
 • 4 x karabinhager
 • Opladerstik USB-MICROUSB (ca. 25cm langt)
Chalotte V 29/05/2018

Jeg har været på en 12 dages heste-trek i det nordlige Mongoliet i den smukke Hovsgol provins. Da jeg bruger min IPhone til at tage billeder med på rejsen var det vigtigt for mig at kunne oplade den på vejen. Grunden til at jeg bruger min telefon som kamera er fordi den er så lille og kan ligge i en bæltetaske, som jeg kan have om livet på hesteryg. Efter at have snakket med de hjælpsomme eksperter fra SolarCamp, blev vi enige om at satse på en 6,5W påhængsoplader med tilhørende batteri.  På et heste-trek rider man fra ca. kl. 10 om morgenen til kl. 16-17. Det vil sige at man er til hest i de timer hvor det er optimalt at oplade fra et solcellepanel. Derfor valgte vi den solcelleoplader der bedst kunne placeres på en hest, så solcellepanelet kunne oplade hele dagen. Batteriet var virkelig godt. Fuldt opladet kunne det oplade op til 3 telefoner om dagen, til stor glæde for alle vores mongolske guides, som derfor for en gangs skyld kunne være i kontakt med deres familier på turen. Det eneste minus ved batteriet er at displayet viser at det er mere opladet end det endeligt er. Det lod jeg mig narre af den første dag, da det viste næsten fuldt, men kun nåede at lade en enkelt telefon op før det var tomt igen. Siden lod jeg det sidde hele dagen på hesten, og så var der ingen problemer.  Tusind tak til SolarCamp for nogle virkelig gode kvalitetsprodukter. Charlotte V."

Lars Kaspersen 31/05/2018

Super let og oplader hurtigt! Jeg er meget tilfreds.

Pernille Kaas 18/07/2018

Har vandre Bornholm rundt i 11 dage, sammen med min teenage søn. På yoppen af hans taske hang denne solcelle oplader. Perfekt at den kunne oplade mens vi gik. Vi har været super tilfredse. Selvom det var overskyet, opladede den fint. Vægten, størrelse og kvaliteten var perfekt.

Peter Matthiesen 28/10/2018

Super rådgivning fra SolarCamp om valg af oplader. Købte denne oplader sammen med en Allpowers powerbank, og det har virket perfekt både sommer og efterår.

Andreass 09/07/2019

Super! Overlevede et par regnskyl og holdt min tlf i live på Roskilde i år

Mettemadsen 05/03/2020

Når jeg ikke har den med sidder den i vinduet og fungerer som en ekstra oplader. Det virker fint:-)

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter