Phoenix - solcellebelysning året rundt

På lager

Specialpris 1.279,20 kr
Pris: 1.599,00 kr

Kort om produket • Designet af logo-text

 • Til offentlig stibelysning

 • 9W solcellepanel

 • 120 lumen

 • Hvid eller varm hvid

 • Højde: 80 cm

 • Sort aluminium

 • 10Ah batteri


 

Phoenix

Phoenix er en solcellelampe. Den oplader sig selv om dagen fra dagslyset, og begynder automatisk at lyse, når det bliver mørkt.

Phoenix er 100% selvforsynende med grøn energi, kræver ingen vedligeholdelse og er fuldstændigt autonom. Den kan monteres på en hvilken som vandret overflade, uden behov for tilkobling til strømnettet.

Phoenix er designet til at virke perfekt året rundt i Danmark. Den virker også perfekt i fuldstændigt overskyet vejr midt i den danske vinter.

 

Grøn belysning til mørke områder

Phoenix blev oprindeligt designet af SolarCamp med henblik på at kunne fungere pålideligt som offentlig stibelysning, men da det under designprocessen viste sig at dette højere kvalitetsniveau  også vakte stor interesse blandt private, har vi nu gjort lampen tilgængelig for alle. Den er velegnet til haver, indkørsler, parkstier, legeområder, grønne områder, cykelstier, gangstier og lignende – faktisk et hvilket som helst udendørs område hvor der er brug for belysning, og hvor der endnu ikke er lagt kabler til strøm ud.

Opsætning af Phoenix solcellelamper koster en brøkdel af hvad installationen af normale udendørslamper koster, blandt andet fordi der ikke skal graves kabler ned. Af samme årsag kan Phoenix lamper også sættes meget hurtigere op, og processen med opsætningen forstyrrer ikke omgivelserne.

Phoenix en grøn løsning og sparer både miljø, tid og udgifter.

 

En solcellelampe der lyser året rundt

Phoenix lyser året rundt – uanset sæson og vejr. Lampen blev bl.a. testet i 2019/2020 vinteren, der var historisk overskyet og diset.

Dette skyldes en ekstremt effektiv LED-pære, kombineret med et stort 9W solcellepanel samt et kæmpe batteri der kan indeholde strøm nok til at forsyne lampen i flere uger, selv uden den helt store opladning fra solcellen.

Phoenix holder sig selv kørende på den lille smule strøm den kan trække ud af vintermørket, og på solrige vinterdage sparer den op til de mere skyede. Selv hvis lampens solcellepanel bliver tildækket af sne, oplades Phoenix gennem en smule gennem sneen, og kan herudover bruge af batteriet til at holde sig kørende i en periode.

 2020-11-12 11_12_38-Window_1

Lysfarve, lysetid og lystyrke

Phoenix lampen bliver indstillet efter ønske til enten at lyse med varmt hvidt eller krystal hvidt lys.

Lampen lyser fra solen går ned til den står op igen – året rundt – bortset fra en dvaleperiode midt på natten, hvor lampen slukker i 4 timer for at spare strøm (kun om vinteren).

Hver lampe oplyser jorden i en radius på ca. 3m. Hvis man ønsker at et område skal være oplyst kan lamperne stilles med 6 meters afstand. Til sti-systemer vil en afstand på 10-15 meter mellem hver lampe være fint at orientere sig efter.

 

Holdbarhed, installation og tyverisikring

Phoenix er bygget til at holde i mange år. Den har en forventet levetid på omkring 8-10 år, men kan selvfølgelig fungere længere end det. Alle lampens komponenter er designede til at kunne holde til høj varme, stærk frost og fugt.

Phoenix solcellelampen kan installeres på alle vandrette flader, f.eks. fliser, asfalt, grus eller græs. Lampen monteres enten direkte på underlaget, eller hvis man ønsker at installere på græs eller jord, foreslår vi at man graver en flise ned, skruer lampen fast på denne, og dækker flisen med græs eller jord herefter. Så er flisen altså ikke længere synlig, men lampen kan ikke rives op, i modsætning til mange normale, mindre lamper, som blot sættes i jorden med et spyd. 

Opsætning af lamperne kan udføres af en person med rimeligt gode gør-det-selv egenskaber samt en velassorteret værktøjskasse. Det eneste man skal være opmærksom på i denne forbindelse, er at lamperne helst skal placeres så de ikke er i skygge hele dagen om vinteren – de skal helst have adgang til et par timers direkte lys.

Hvis lampen står på "On", tænder den selv når det bliver mørkt. On/off knappen er lukket inde i lampen, og der åbnes med et særligt medfølgende værktøj. Dette er for at sikre at det ikke er muligt for almindelige forbipasserende at slukke for lampen, hvis den f.eks. er placeret på et offentligt stisystem. Lampen er ret robust og kan klare mindre stød – f.eks. fra bolde eller hvis folk støder ind i den.

 

Garanti og service

Phoenix lampen kommer med 3 års total garanti. Denne garanti dækker al normal brug og slid på lamperne, men ikke f.eks. hærværk, oversvømmelser eller andre markante afvigelser fra normal brug. Efter de 3 års garanti yder vi service på lamperne mod betaling.

 

Specifikationer

 • Størrelse: 80cm høj, solcellepanel: 20cm, fod: 14cm
 • Solcelle: 9W
 • Materiale: Sort aluminium
 • Lysets farve: kan indstilles til klar hvid (6500K) eller varm hvid (2700K)
 • Lysets styrke: 120L - oplyser jorden i en radius af ca. 3m.
 • Lampe: 6.2v / 0.16A
 • Batteri: LiFePo4 batteri / 10Ah.
 • Vand og støvbeskyttelse: IP65
 • IK08 protection
 • Certificates: CE/Rohs
 • Garanti: 3 år
 • Forventet levetid: 8-10 år

 

Claus blomqvist
Super flotte kvalitets lamper de giver et meget smukt lys til haven de kan varmt anbefales
Sif Thomsen
Virkelig dejligt lys.
Nem at monterer på en beton flise.
Ser så smuk ud i vores have.
Leif Christiansen
Har sat 2 op i indkørsel som markerings lys sat på laveste lys styrke, behageligt lys, og så er de også pæne at se på om dagen.

Se andre interessante produkter