Bedømmelse:
100% of 100

Phoenix - solcellebelysning året rundt

På lager
Tilbudspris 1.759,20 kr. Regulær pris 2.199,00 kr.
 • Køb 16 for 1.700,00 kr. pr styk og spar 3%
 • 1-2 hverdages levering

Kort om produket

 • Designet af
 • Til offentlig stibelysning
 • 9W solcellepanel
 • Lysstyrke: 100/30 lumen
 • 360 graders sensor
 • Hvid eller varm hvid
 • Højde: 80 cm
 • Sort aluminium
 • 12Ah batteri

 

Phoenix

Phoenix er en solcellelampe beregnet til gangstier i f.ek.s mindre parker. Den oplades af dagslyset, og begynder automatisk at lyse når det bliver mørkt.

Phoenix er altså 100% selvforsynende med grøn energi, kræver ingen vedligeholdelse og er fuldstændigt autonom. Den kan monteres på en hvilken som vandret overflade, uden behov for tilkobling til strømnettet.

Phoenix er designet til at virke året rundt i Danmark. Den virker også godt i overskyet vejr midt i den danske vinter.

 

Grøn belysning til mørke områder

Phoenix blev oprindeligt designet af SolarCamp med henblik på at kunne fungere pålideligt som offentlig stibelysning, men da det under designprocessen viste sig at dette højere kvalitetsniveau også vakte stor interesse blandt private, har vi gjort lampen tilgængelig for alle. Den er velegnet til haver, indkørsler, parkstier, legeområder, grønne områder, cykelstier, gangstier og lignende – faktisk et hvilket som helst udendørs område hvor der er brug for belysning, og hvor der endnu ikke er lagt strømkabler ud.

Opsætning af Phoenix solcellelamper koster mindre end hvad installationen af normale udendørslamper koster, blandt andet fordi der ikke skal graves kabler ned. Af samme årsag kan Phoenix lamper også sættes meget hurtigere op, og processen med opsætningen forstyrrer ikke omgivelserne.

Phoenix en grøn løsning og sparer både miljø, tid og udgifter.

 

En solcellelampe der lyser året rundt

Phoenix lyser året rundt – uanset sæson og vejr. Lampen blev bl.a. testet i vinteren 2019/2020 i Danmark som var historisk overskyet og diset med gode resultater, og lampen er også en succes i Norge, der har endnu mindre sollys om vinteren.

Performance (lysstyrke + lysetid) er milevidt bedre end normale solcellelamper. Dette skyldes en ekstremt effektiv LED-pære, kombineret med et stort 9W solcellepanel samt et kæmpe batteri der på en fuld opladning kan indeholde strøm nok til at forsyne lampen i flere dage, selv uden opladning fra solcellen.

 

Lysfarve, lystyrke og sensor

Phoenix lampen kan indstilles til enten at lyse med varmt hvidt eller krystal hvidt lys.

Lampen har en indbygget 360 graders sensor, og blænder nænsomt op til 100 Lumens når man går forbi den. Hvis der ikke er bevægelse i nærheden, sænker den lysstyrken til 30 Lumens for på den måde at spare på strømmen. Sensoren aktiveres når man kommer inden for ca. 5m af lampen.

Hver lampe oplyser jorden i en radius på ca. 3-4m. Hvis man ønsker at et område skal være oplyst kan lamperne stilles med 6-8 meters afstand. Til sti-systemer vil en afstand på 10-15 meter mellem hver lampe være fint at orientere sig efter.

 

Holdbarhed, installation og tyverisikring

Phoenix er bygget til at holde i mange år. Den har en forventet levetid på omkring 8-10 år, men kan selvfølgelig fungere længere end det. Alle lampens komponenter er designede til at kunne holde til høj varme, stærk frost og fugt.

Phoenix solcellelampen kan installeres på alle vandrette flader, f.eks. fliser, asfalt, grus eller græs. Lampen monteres enten direkte på underlaget, eller hvis man ønsker at installere på græs eller jord, foreslår vi at man graver en flise ned, skruer lampen fast på denne, og dækker flisen med græs eller jord herefter. Så er flisen altså ikke længere synlig, men lampen kan ikke rives op, i modsætning til mange normale, mindre lamper, som blot sættes i jorden med et spyd. 

Opsætning af lamperne kan udføres af en person med rimeligt gode gør-det-selv egenskaber samt en velassorteret værktøjskasse. Det eneste man skal være opmærksom på i denne forbindelse, er at lamperne helst skal placeres så de ikke er i skygge hele dagen om vinteren – de skal helst have adgang til nogle timers direkte lys.

Hvis lampen står på "On", tænder den selv når det bliver mørkt. On/off knappen er lukket inde i lampen, og der tændes ved at nå knappen fra bunden af lampen. Dette er for at sikre at det ikke er muligt for almindelige forbipasserende uden videre at slukke for lampen hvis den f.eks. er placeret på et offentligt stisystem. Lampen er ret robust og kan klare mindre stød og slag – f.eks. fra bolde og frisbees eller hvis folk støder ind i den.

 

Garanti og service

Phoenix lampen kommer med 3 års total garanti. Denne garanti dækker al normal brug og slid på lamperne, men ikke f.eks. hærværk, oversvømmelser eller andre markante afvigelser fra normal brug. 

 

Specifikationer

 • Størrelse: 80cm høj, solcellepanel: 20cm, fod: 14cm
 • Solcelle: 9W
 • Materiale: Sort aluminium
 • Lysets farve: kan indstilles til klar hvid (6500K) eller varm hvid (2700K)
 • Lysets styrke: 120L - oplyser jorden i en radius af ca. 3m.
 • Lampe: 6.2v / 0.16A
 • Batteri: LiFePo4 batteri / 12Ah.
 • Vand og støvbeskyttelse: IP65
 • IK08 protection
 • Certificates: CE/Rohs
 • Garanti: 3 år
 • Forventet levetid: 8-10 år

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Phoenix - solcellebelysning året rundt
Din bedømmelse

Hvis du bestiller inden kl. 12, leverer vi normalt til dig næste hverdag med GLS. Der er dog få pakker (under 5%), hvor det tager to hverdage før de når frem. 

Du modtager tracking nummer til den email og telefon, som du oplyste i ordren, når pakken er sendt fra vores lager.

Vi leverer med GLS. Du vælger selv mellem levering til privatadresse (59DKK) og pakkeshop (39DKK). Ved køb over 800DKK er fragt gratis til pakkeshop, og koster kun 20DKK til privatadresse.

Det er ikke muligt af afhente pakken på vores adresse.

SolarCamp har det fulde ansvar for alle varer indtil det tidspunkt de bestilte varer er i kundens besiddelse.

Ønsker du hjælp med din ordre eller fortryde dig køb, så skriv venligst til [email protected] eller brug kontaktformularen på webshoppen. Vi svarer hurtigt på emails og hjælper dig med dine problemer