10W solcelle oplader fra ALLPOWERS

549,00

Kvalitets 10W solcelle oplader fra   i et super lækkert og praktisk design der er let at bruge når man er på farten. Kan bruges til at oplade smartphones, tablets og anden elektronik via USB.

Passer godt sammen
Populær
549,00
+
-30%
209,30
299,00
Du sparer: 89,70
=
758,30
848,00
Du sparer: 89,70

Kort om produktet

 • Kan oplade alle mærker af smartphones og tablets samt anden elektronik via USB.
 • iSolar og fast charging teknologi - kan automatisk justere volt/ampere for at opnå optimal opladning
 • 22-25% høj-effektivitet solcelle - hurtigere og mere stabil opladning
 • Kan foldes sammen til en let og bærbar størrelse.
 • Kan spændes fast på en rygsæk eller lignende (karabinhager medfølger).
 • Vandafvisende design
 • Mulighed for tilkøb af powerbank

 

ALLPOWERS 10W Solcelleoplader

ALLPOWERS er producent er top kvalitet solcelle-opladere og powerbanks, og deres produkter er altid produceret med markedets bedste komponenter. Solcellepanelet i denne oplader har en effektivitet på op mod 25%, hvilket er 5-10% højere end normale solcelleopladere. Dette betyder at ALLPOWERS solcelleopladeren oplader mere stabilt og samtidig kan være relativt kompakt og let. Opladeren er holdbart designet og har en formodet levetid på op mod 10 år.

Opladeren er ganske let - 300 gram - og fylder ikke meget i sammenfoldet tilstand. Den er resistent over for vind og vejr og er lige til at smide på græsset, når du har brug for ekstra strøm. Solcelleopladeren har desuden karabinhager, så den kan spændes sikkert fast på f.eks. en taske, hvis du er på farten med din oplader. Du kan oplade din smartphone eller tablet lynhurtigt direkte fra solcellepanelet via USB eller tilkoble en powerbank.

 

Hvor meget er 10W?

Hvis du kobler din smartphone eller tablet direkte til solcellepanelet, vil de oplades rimeligt hurtigt fra solcelleopladeren i fuld sol - dog noget langsommere i gråvejr. Hvis du har smartphone, tablet eller en powerbank tilkoblet solcelleopladeren en hel sommerdag med vekslende skydække, skulle solcellepanelet gerne samlet generere omkring 7.000-10.000mAh strøm, hvilket f.eks. rækker til fuld opladning af mere end tre smartphonebatterier eller en fuld opladning af en tablet.

 

Vandresistent design

Solcelleopladeren er almindeligt vandresistent, når den er udfoldet, og kan godt tåle moderat regn. I skylregn anbefales det at man tager solcelleopladeren ind.

 

En powerbank er altid en god idé til solcelleopladere

Solcellepanelet kan oplade alle smartphones og tablets direkte fra solen, men produktet er velegnet til at blive kombineret med en powerbank, så man ikke behøver have sin smartphone eller tablet tilkoblet hele tiden. Om aftenen kan man så let overføre strømmen fra powerbanken til tablet eller smartphone.

Du kan sagtens bruge en hvilken som helst powerbank sammen med solcelleopladeren - den er kompatibel med alle modeller. Vi anbefaler vores ALLPOWERS powerbanks som tilkøb til dette produkt, for den - ud over at være sublim kvalitet - er testet sammen med solcelleopladeren, hvilket giver ekstra garanti for at alt fungerer perfekt. Du kan bruge dit normale USB opladerkabel sammen med opladeren. Derudover medfølger et mikro-USB kabel. 

 

Specifikationer

 • Størrelse udfoldet: 46,5 x 26,5 x 0,3cm
 • Størrelse sammenfoldet: 27 x 17 x 1cm.
 • Vægt: 300g
 • Solcellepanel: 10W
 • Output: USB, 5V/1,6A
 • Certifikationer: FCC, RoHS, CE

 

Pakkens inhold

 • 10W solcelleoplader
 • 2 x Karabinhager
 • Opladerstik USB-MICRO-USB
 • Engelsk manual

 

 

 

 

 

Sune 02/11/2017

Hej Solarcamp Jeg har købt en 10 W sammenfoldelig solcelleoplader fra jer, og jeg er begejstret! Jeg har haft den med i en uge på klatretur til Spanien i uge 41, og brugte udelukkende den til at holde min smartphone og tablet opladet. Den kunne have klaret meget mere, for et par timer var nok til at lade telefonen fx fra 20 - 80%. Tablet tog noget længere. Jeg havde den med ude på klipperne og har endda rapellet ned af en klippeside med den spændt fast på rygsækken :-) Jeg vedlægger et par billeder, som I er velkomne til at bruge. Tak for et fedt produkt. Mvh Sune

Lars 19/09/2018

Har virket fint!

Viggo 04/06/2019

Har brugt min vher sommer i Norge i tre år. Den er rigtig god og derfor 5 stjerner fra mig

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter