6,5W påhængs solcelleoplader

381,65
449,00
Du sparer: 67,35

Anden generation af SolarCamp's egen favorit-solcelleoplader er nu på markedet. 6,5W påhængsopladeren er super let, hårdfør og kan spændes fast til f.eks. et telt, en cykel eller en vandrerygsæk med de medfølgende karabinhager eller sættes fast i en rude med sugekopper.

Kort om produktet

 • Let (226g) og hårdfør - perfekt til trekking og vandreture
 • Videreudvikling af den anmelderroste påhængsoplader - se backpackerplanets anmeldelse HER
 • Kan oplade alle mærker af smartphones samt anden elektronik via USB
 • Vand- og stødresistent
 • Kraftigt 6,5W solcellepanel kan levere strøm til flere smartphones og tablets
 • Super fleksibel solcelleoplader, der er meget let at spænde fast på rygsække til trekking eller sætte i ruden i kolonihavehuset eller bilen 
 • Mulighed for tilkøb af powerbank

 

Hårdfør, praktisk og let oplader - med et kraftfuld solcellepanel!

Anden generation af SolarCamp's egen favorit-solcelleoplader er nu på markedet. 6,5W påhængsopladeren er super let, hårdfør og kan spændes fast til f.eks. et telt, en cykel eller en vandrerygsæk med de medfølgende karabinhager eller sættes fast i en rude med sugekopper. Påhængsopladeren er noget af det bedste inden for bærbar solcelleenergi - perfekt til en hvilken som helst rejse eller på festivalen, men i særdeleshed til trekking. 

Opladerens kraftfulde 6,5W solcellepanel oplader en smartphone på bare et par timer i fuld sol, og kan derfor følge med flere smartphones daglige strømforbrug og endda supplere andre enheder som f.eks. kamera, gps eller tablet. Dens smarte lomme på bagsiden har en god størrelse til f.eks. at kunne lægge en smartphone eller en powerbank i, hvor elektronikken også er beskyttet mod let regn.

 

Powerbank og længere opladerkabel (tilkøbes i bunden af denne side)

Via USB kan du let koble smartphone til solcelleopladeren og derved høste de 6,5 watt i fuld sol. Tablets kan også oplades direkte fra påhængsopladeren, men nogle typer iPads har en ømtålelig strømstyring, og vi anbefaler derfor, at man bruger en powerbank til disse.

Det er smart at kombinere påhængsopladeren med en powerbank, da man hermed ikke er så afhængig af at have tablet eller smartphone koblet direkte til opladeren, når der er sol. I stedet kan powerbanken ligge trygt i rummet bag på opladeren og blive opladt løbende om dagen. Du kan herefter overføre strømmen fra powerbanken til din tablet eller smartphone på et senere tidspunkt. Vi anbefaler vores ALLPOWERS 5000mah powerbank til denne oplader.

Du kan bruge dit normale USB opladerkabel sammen med påhængsopladeren. Derudover medfølger kun et ca. 25cm. langt mikro-USB kabel. Ønsker du et længere oplader kabel til opladeren, kan de let og billigt tilkøbes her hos os.

 

Specifikationer

 • Solcellepanel: 6,5W
 • Output: USB 5V
 • Størrelse: 31cm x 18cm
 • Samlet vægt: 226g

 

i pakken

 • 6,5W solcelleoplader
 • 4 x Sugekopper
 • 4 x karabinhager
 • Opladerstik USB-MICROUSB (ca. 25cm langt)

 

Anbefalede tilkøb til opladeren:

Anmeldelser
Chalotte V 29/05/2018

Jeg har været på en 12 dages heste-trek i det nordlige Mongoliet i den smukke Hovsgol provins. Mongoliet er et fantastisk land med smuk uberørt natur. Man kan ride i dagevis uden at møde mennesker og det er kun i byerne at der findes elektricitet. Da jeg bruger min IPhone til at tage billeder med på rejsen var det vigtigt for mig at kunne oplade den på vejen. Grunden til at jeg bruger min telefon som kamera er fordi den er så lille og kan ligge i en bæltetaske, som jeg kan have om livet på hesteryg. Den er let at få frem og bruge uden at man skal stå af hesten, samt at IPhonen registrerer hvor billede er taget via GPS, således at man kan finde sin rute meget præcist senere hen. Efter at have snakket med de hjælpsomme eksperter fra SolarCamp, blev vi enige om at satse på en 6,5W påhængsoplader med tilhørende batteri.  På et heste-trek rider man fra ca. kl. 10 om morgenen til kl. 16-17. Det vil sige at man er til hest i de timer hvor det er optimalt at oplade fra et solcellepanel. Derfor valgte vi den solcelleoplader der bedst kunne placeres på en hest, så solcellepanelet kunne oplade hele dagen. Først havde vi tænkt at sætte opladeren på en saddeltaske, men det blev hurtigt ændret til at blive placeret ovenpå en pakhest i stedet. Nogle gange skulle vi over rivende floder og der kunne panelet risikere at blive vådt monteret på en saddeltaske, hvorimod det var meget mere beskyttet på en pakhest´s oppakning. Pakhestenes oppakning havde også mange flere liner som panelet kunne fastgøres til. Dér var det virkelig smart med de 4 robuste øjer på panelet, som gør at man kan binde det fast hvor som helst. Batteriet var virkelig godt. Fuldt opladet kunne det oplade op til 3 telefoner om dagen, til stor glæde for alle vores mongolske guides, som derfor for en gangs skyld kunne være i kontakt med deres familier på turen. Det eneste minus ved batteriet er at displayet viser at det er mere opladet end det endeligt er. Det lod jeg mig narre af den første dag, da det viste næsten fuldt, men kun nåede at lade en enkelt telefon op før det var tomt igen. Siden lod jeg det sidde hele dagen på hesten, og så var der ingen problemer.  Vi havde også en fin kolibri solcellelampe med, til at sætte udenfor vores telt om natten. I Mongoliet bliver det bælgmørkt om natten, og så er det virkelig rart og hyggeligt med en lille lampe der lyser ved ens telt, så man kan finde vej tilbage, hvis man har siddet ved bålet om aftenen eller man skal ud og tisse midt om natten. Tusind tak til SolarCamp for nogle virkelig gode kvalitetsprodukter. Charlotte V."

Lars Kaspersen 31/05/2018

Super let og oplader hurtigt! Jeg er meget tilfreds.

Pernille Kaas 18/07/2018

Har vandre Bornholm rundt i 11 dage, sammen med min teenage søn. På yoppen af hans taske hang denne solcelle oplader. Perfekt at den kunne oplade mens vi gik. Vi har været super tilfredse. Selvom det var overskyet, opladede den fint. Vægten, størrelse og kvaliteten var perfekt.

Tilføj anmeldelse: