5W sammenfoldelig solcelleoplader med indbygget 8.000mAh powerbank

699,00

Denne lækre solcelleoplader har det hele! Kraftigt 5W solcellepanel, der kan generere strøm nok til at holde flere smartphones og pads kørende på ferien, til festivalen eller når du camper - dertil et stort batteri, hvor strømmen løbende lagres.

Kort om produktet

 • Kan oplade alle mærker af smartphones og tablets samt anden elektronik via USB
 • Kraftigt 5W solcellepanel der genererer nok strøm til flere tablets og smartphones
 • Stor indbygget powerbank på 8.000mAh
 • Vandresistent design (kan tåle let regn)

 

Super transportabel solcelleoplader med god kraft og stort indbygget batteri

Denne lækre solcelleoplader har det hele! Kraftigt 5W solcellepanel, der kan generere strøm nok til at holde flere smartphones og pads kørende på ferien, til festivalen eller når du camper - dertil et stort batteri, hvor strømmen løbende lagres. Opladeren kommer endda med en indbygget kraftig lygte.

 

Specifikationer

 • Batteri kapacitet: max. 8000mAh 
 • Solcelle: 5W
 • Input: DC5V, 1A
 • Output: 5V/1A
 • LED lygte: 1.5W
 • Størrelse sammenfoldet: 17,9x10,5x3,9cm.
 • Størrelse udfoldet: 55x17,9x1,5cm.
 • Farve: Grøn
 • Vægt: 442 g.
 
 
 
Anmeldelse: Opladeren på tur til Grønland!
 

"Jeg havde fornøjelsen af at afprøve 5 w 8000 mAh solcelle oplader, fra Solar Camp, idet jeg skulle på 8 dages fisketur til Grønland. Valget faldt på denne vare, idet der var tale om hele 5 W solpanel samt batteri på 8000 mAh. Der var således mulighed for hurtigere opladning samt et fint stort batteri, som kunne klare de fleste behov til opladning af telefoner og kameraer.

Bestilling og forsendelse gik let og smertefrit på Solar Camps hjemmeside og solpanelet ankom to dage senere. Ved udpakning var der de gængse kabler til IPad, IPhone, mini usb, USB mm. Solpanel og batteri virker robust og indpakket i grønt kraftigt stof. 

       solcelleopladergroenland3       solcelleopladergroenland1

Panelet blev straks foldet ud og lagt i solen i haven, hvorved opladning af det indbyggede batteri startede automatisk. Efter ca. 6-7 timer i solen lyste alle 4 batteriindikatorer vedvarende og batteriet var fuldt opladt. Min Galaxy S4 blev nu forbundet via usb stik. Efter ca. 2 timer var mobilen på 100 % (opladningen går hurtigere hvis mobilen stilles på flyfunktion). Nemt og dejligt energibesparende.

På turen til Grønland blev panelet i godt vejr stillet op ad teltet til opladning, hvilket virkede rigtig fint. Ved mere ustadigt vejr blev den slået ud inde i teltet i ly for evt. regn. Her gik opladningen dog langsomt, men der kom stadig strøm på batteriet.

Opladning af mit ældre Olympus µ Tough -8000 digital kamera lykkedes dog ikke. Dette nok på grund af kameraet, idet den troede der var en Pc tilsluttet når den blev forbundet med solcelle laderen.

Men alt i alt et rigtig velfungerende solpanel med et fin størrelse batteri til alle de gængse daglige opladninger. Et produkt jeg varmt kan anbefale til hverdagen, ferien og alle andre ture.

 

Tak til Solar Camp for fin dialog, service og produkt valg. Hilsen Søren B."

 
 
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også