5W påhængsoplader

399,20
499,00
Du sparer: 99,80

Her får I storebroren til en af SolarCamps egne absolutte favoritter inden for solcelleoplader, påhængsopladeren. Ligesom sin 2,5W lillebror, kan 5W påhængsopladeren hænges på og spændes fast til praktisk talt alt, med hager, knapper, spænder, klemmer og endda sugekopper til f.eks. en bilrude.

Kort om produktet

 • Perfekt til trekking og vandreture
 • Anmelderrost oplader - se backpackerplanets anmeldelse HER
 • Kan oplade alle mærker af smartphones og tablets samt anden elektronik via USB
 • Vand- og stødresistent
 • Kraftigt 5W solcellepanel kan levere strøm til flere smartphones og tablets
 • Super fleksibel solcelleoplader, der er meget let at spænde fast på rygsække til trekking eller sætte i ruden i kolonihavehuset eller bilen 
 • Powerbank kan tilkøbes, hvis man ikke selv har en

 

5W solcelle råstyrke til opladning af smartphones og pads

Her får I storebroren til en af SolarCamps egne absolutte favoritter, påhængsopladeren. Ligesom sin 2,5W lillebror, kan 5W påhængsopladeren hænges på og spændes fast til praktisk talt alt, med hager, knapper, spænder, klemmer og endda sugekopper til f.eks. en bilrude. Påhængs-opladeren er noget af det inde for bærbar solcelleenergi - perfekt til en hvilken som helst rejse, men i særdeleshed til trekking.

Spænd f.eks. påhængsopladeren på din taske, når du er ude og vandre, og kobl til og placer så dit kamera, din pad, powerbank eller telefon i de smarte lommer på bagsiden af opladeren - så er der fuld strøm, når du når frem! 5 watt oplader hvad der svarer til et fuldt smartphone batteri på kun 2-3 timer i fuld sol. 

 

Husk powerbank...

Via USB kan du let koble smartphone, pad eller separat batteri til solcellepanelet og derved høste de 5 watt, som panelet kan trække. Hvis ikke du har en powerbank kan det være en god idé at købe en, da f.eks. Iphones godt kan være lidt følsomme og nogle gange meddele at den ikke understøtter denne opladningsform, hvis sollyset ikke er kraftigt nok. Vi anbefaler derfor at man altid bruger en powerbank til denne solcelleoplader. Vi forhandler powerbanks med 5.600, 8.000 og 10.000mAh her på siden, der er testede sammen med opladeren.

Fordelen ved at have et batteri til at sidde in inderlommen af panelet er at man ikke hele tiden skal bruge det som med en telefon, og derfor kan det - uden at være til besvær - sidde i fred og oplade når solen skinner, og så er der strøm når man skal bruge det, også om aftenen. Vil man derimod oplade sin elektronik direkte fra panelet må man vente til der er lys.

 

Specifikationer

 • Solcellepanel: 5W
 • Output: USB 5V
 • Størrelse: 28cm x 38cm x 5cm
 • Samlet vægt: 394 g

 

i pakken

 • 5W solcelleoplader
 • 4 x Sugekopper
 • Opladerstik USB-MICRO-USB

 

 

Anmeldelse: Påhængsopladeren sadler op i Mongoliet!
 

"Jeg har været på en 12 dages heste-trek i det nordlige Mongoliet i den smukke Hovsgol provins. Mongoliet er et fantastisk land med smuk uberørt natur. Man kan ride i dagevis uden at møde mennesker og det er kun i byerne at der findes elektricitet. Da jeg bruger min IPhone til at tage billeder med på rejsen var det vigtigt for mig at kunne oplade den på vejen. Grunden til at jeg bruger min telefon som kamera er fordi den er så lille og kan ligge i en bæltetaske, som jeg kan have om livet på hesteryg. Den er let at få frem og bruge uden at man skal stå af hesten, samt at IPhonen registrerer hvor billede er taget via GPS, således at man kan finde sin rute meget præcist senere hen. Efter at have snakket med de hjælpsomme eksperter fra SolarCamp, blev vi enige om at satse på en 5W påhængsoplader med tilhørende batteri. 

solcelleopladermongoliet2   solcelleoplader

På et heste-trek rider man fra ca. kl. 10 om morgenen til kl. 16-17. Det vil sige at man er til hest i de timer hvor det er optimalt at oplade fra et solcellepanel. Derfor valgte vi den solcelleoplader der bedst kunne placeres på en hest, så solcellepanelet kunne oplade hele dagen. Først havde vi tænkt at sætte opladeren på en saddeltaske, men det blev hurtigt ændret til at blive placeret ovenpå en pakhest i stedet. Nogle gange skulle vi over rivende floder og der kunne panelet risikere at blive vådt monteret på en saddeltaske, hvorimod det var meget mere beskyttet på en pakhest´s oppakning. Pakhestenes oppakning havde også mange flere liner som panelet kunne fastgøres til. Dér var det virkelig smart med de 4 robuste øjer på panelet, som gør at man kan binde det fast hvor som helst.

 

solcelleopladermongoliet5solcelleopladermongoliet6

Batteriet var virkelig godt. Fuldt opladet kunne det oplade op til 3 telefoner om dagen, til stor glæde for alle vores mongolske guides, som derfor for en gangs skyld kunne være i kontakt med deres familier på turen. Det eneste minus ved batteriet er at displayet viser at det er mere opladet end det endeligt er. Det lod jeg mig narre af den første dag, da det viste næsten fuldt, men kun nåede at lade en enkelt telefon op før det var tomt igen. Siden lod jeg det sidde hele dagen på hesten, og så var der ingen problemer.

 

Vi havde også en fin kolibri solcellelampe med, til at sætte udenfor vores telt om natten. I Mongoliet bliver det bælgmørkt om natten, og så er det virkelig rart og hyggeligt med en lille lampe der lyser ved ens telt, så man kan finde vej tilbage, hvis man har siddet ved bålet om aftenen eller man skal ud og tisse midt om natten.

 

Tusind tak til SolarCamp for nogle virkelig gode kvalitetsprodukter. Charlotte V."

 

 

Læs desuden vores guide til valg af solcelle oplader, hvis du gerne vil have et større indblik.

Læs også mere i vores artikel om batterier og strømhvis du ønsker at vide mere om emnet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også