Solcelle LED Sommerfugl/Guldsmed/Kolibri, 3-pak, skifter farve

199,00
  • Køb 2 eller flere til 179,00 pr stk.
  • Køb 4 eller flere til 169,00 pr stk.

1st = 1 sæt af 3 lamper (1xguldsmed, 1xkolibri og 1xsommerfugl)

 

Pryd din have med en solcelledrevet guldsmed/sommerfugl/fugl, der lyser igennem natten med konstant skiftende farve-nuancer.

Pryd din have med en solcelledrevet guldsmed/sommerfugl/kolibri, der lyser igennem natten med konstant skiftende farve-nuancer. Den perfekte ekstra dekoration til enhver have – og fuldstændig gratis i strøm og vedligeholdelse!

Den gennemsigtige guldsmed/sommerfugl/kolibri sidder på en op til 30 cm. lang pind, som kan placeres i jorden. Længere nede på pinden sidder desuden et solpanel, der løbende oplader et lille AA NiCd batteri, når panelet rammes af lys. Når skumringen kommer begynder lysshowet automatisk, med skiftende farver fra rød-grøn-blå, og batteriet holder omkring 8 timer – hvilket vil sige det meste af natten.

Selve solcellepanelet sidder et stykke unden guldsmeden/sommerfuglen/kolibrien og kan let delvist "skjules" blandt planter og blomster, da det ikke behøver ret meget direkte sollys, i løbet af dagen, for at oplade batteriet. Der sidder en on/off knap under panelet, hvor du kan tænde og slukke manuelt for lyset. Som en sidste note, skal den sammensatte pind, som fuglen og panelet sidder på, behandles med lidt kærlighed, da leddene kan være skrøbelige.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter