Solar Jar solcellelampe

249,00
  • Køb 3 eller flere til 229,00 pr stk.
Orange Pink

Hvem elsker ikke solen og dens varme og livgivende stråler? Prøv at forestille dig at kan åbne en krukke, fylde den med solskin og tage den med hjem. Det er en smuk og magisk tanke, og er nu rent faktisk muligt med et Sun Jar.

Solar Jar solcellelampe

Hvem elsker ikke solen og dens varme og livgivende stråler? Prøv at forestille dig at kan åbne en krukke, fylde den med solskin og tage den med hjem. Det er en smuk og magisk tanke, og er nu rent faktisk muligt med en Sun Jar

 

Du stiller din Sun Jar et sted hvor der falder en god portion solskin. Når solen er gået ned, begynder din Sun Jar automatisk at sprede varme og hygge med sit fakkel-orange lys. Krukken giver et varmt gyldent skær som minder om solstråler, men kan også indstilles til at udsende et blåligt måneskær. Nogle krukker kommer med et pink skær i stedet. Du kan vælge den ønskede farve, når du bestiller.

 

Med andre ord oplades batteriet i din Sun Jar, når solpanelet er i lys, og giver strøm til LED pærerne i krukken, når der ikke er lys der rammer solpanelet. Krukken oplades af solens stråler, både når den er åben og lukket, men hurtigst, når den er åben. Den begynder først at lyse, når den kommer i tilstrækkeligt mørke til at solpanelet deaktiveres.  Hvis man ikke ønsker at krukken skal tænde automatisk når det bliver mørkt, kan man sætte den til "off".

 

 Sun Jar/Solkrukke

 

Sun Jar er 16 cm høj og 10 cm i diameter. Opladningen tager ca. tre timer i direkte sollys og giver fem timers lystid. Sun Jar oplades også, når den ikke står i direkte sollys, men så er opladningstiden meget længere. Sun Jar er særdeles temperatur- og regnresistent, og du kan stille den ude i dårligt vejr, uden at det skader elektronikken (skønt du bør lukke låget, når det regner, så der ikke samler sig vand i krukken). Kun ved ekstremt regn og/eller kulde, anbefaler vi at man tager krukken ind. Sun Jar lyser op mod 5 timer efter mørkets frembrud. Om vinteren kan forventes reducerede lystider. 

 

Hvor længe lyser Solar Jar i løbet af året?

Hovedsageligt egnet til sommer, forår og efterår. Opladning af solceller fungerer generelt set bedst udenfor, og lysetiden varierer afhængig af mængden af sol. På en gennemsnitlig dag kan man forvente:

  • Apr-aug: 2-5 timer
  • Mar/sep/okt: 1-3 timer
  • Nov-feb: mindre end 2 timer

 

Læs om hvordan du får det meste ud af din solcellebelysning, og få gode råd til at finde frem til kvalitetsprodukter i vores artikel om Solcellelamper og Udendørs belysning.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter