Phoenix Projektet belysning på solenergi året rundt

1.999,00
 • Køb 6 eller flere til 1.899,00 pr stk.
 • Køb 21 eller flere til 1.799,00 pr stk.
 • Køb 51 eller flere til 1.699,00 pr stk.

Kommer forår 2020. Skriv jer op her til at bliver informeret om lampen, eller tag direkte kontakt til: kontakt@solarcamp.dk

Phoenix er mere end bare en solcellelampe. Phoenix er designet og udviklet af , og er den første solcellelampe der virker PERFEKT året rundt i Danmark. Den lyser som almindelig udendørs belysning, holder mange år - men er bare 100% selvforsynende med GRØN ENERGI og kræver hverken kabler eller vedligeholdelse.

Kort om Phoenix

Phoenix er en solcellelampe. Den oplader sig selv om dagen fra dagslyset, og begynder automatisk at lyse, når det bliver mørkt.

Phoenix er 100% selvforsynende med grøn energi, kræver ingen vedligeholdelse og er fuldstændigt autonom. Den kan monteres på en hvilken som vandret overflade, uden behov for tilkobling til strømnettet.

Phoenix er designet til at virke perfekt året rundt i Danmark. Den virker også perfekt i fuldstændigt overskyet vejr midt i den danske vinter.

 

Grøn belysning til mørke områder

Phoenix er velegnet til haver, indkørsler, parkstier, legeområder, grønne områder, cykelstier, gangstier – et hvilket som helst udendørs område, hvor der er brug for belysning, og der endnu ikke er lagt kabler til strøm ud.

Opsætning af Phoenix solcellelamper koster en brøkdel af hvad installationen af normale udendørslamper koster, inklusiv nedgravning af kabler. Desuden kan Phoenix lamper sættes meget hurtigere op og processen med opsætningen forstyrrer ikke omgivelserne nær så meget.

Phoenix en grøn løsning og sparer både miljø og strømregning.

 

En solcellelampe der lyser året rundt

Phoenix lyser året rundt – uanset sæson og vejr. Lampen blev bl.a. testet i 2019/2020 vinteren, der var historisk overskyet og diset.

Dette skyldes en ekstremt effektiv LED-pære, som næsten ingen strøm forbruger, kombineret med et stort 9W solcellepanel og et kæmpe batteri, der kan indeholde strøm nok til at forsyne lampen i op mod en måned, selv uden betydelig opladning fra solcellen.

Phoenix holder sig selv kørende på den lille smule strøm den kan trække ud af vintermørket, og på solrige vinterdage sparer den op til de mere skyede. Selv hvis lampens solcellepanel bliver tildækket af sne, oplades Phoenix gennem en smule gennem sneen, og kan herudover bruge af batteriet til at holde sig kørende indtil sneen smelter.

 

 

Lysfarve, lysetid og lystyrke

Phoenix lampen bliver indstillet efter ønske til enten lyse med varmt hvidt eller krystal hvidt lys.

Lampen lyser fra solen går ned til den står op igen – året rundt – bortset fra en dvaleperiode midt på natten, hvor lampen slukker i 4 timer for at spare strøm (kun om vinteren).

Hver lampe oplyser jorden i en radius på ca. 3m. Hvis man ønsker at et område skal være oplyst kan lamperne stilles med 6 meters afstand. Til sti-systemer vil en afstand på 10-15 meter mellem hver lampe være fint at orientere sig efter.

 

Holdbarhed, tyveri- og hærværkssikring

Phoenix er bygget til at holde i mange år. Den har en forventet levetid på omkring 8-10 år. Alle lampens komponenter er designede til at kunne holde til høj varme, stærk frost og fugt.

Lampen kan ikke let rives op – selv hvis den er monteret på græs. Lampen tændes og slukkes med et særligt værktøj, og det er derfor ikke muligt for almindelige forbipasserende at udøve simpelt hærværk. Lampen er ret robust og kan klare mindre stød – f.eks. fra bolde eller hvis folk går ind i dem ved en fejl.

 

Installation, garanti og service

Phoenix solcellelampen kan installeres på alle vandrette flader, f.eks. fliser, asfalt, grus eller græs. Lampen monteres enten direkte på underlaget, eller i tilfælde af et blødt underlag, monteres den på en flise, som så graves ned.

Opsætning af lamperne kan udføres af en person med rimeligt gode gør-det-selv egenskaber samt en velassorteret værktøjskasse. Det eneste man skal være opmærksom på i denne forbindelse, er at lamperne helst skal placeres så de ikke er i skygge hele dagen om vinteren – de skal helst have adgang til et par timers direkte lys.

Vi tilbyder at påtage os opgaven med installationen mod ekstra betaling. Skriv til kontakt@solarcamp.dk for at høre mere.

Phoenix lampen kommer med 3 års total garanti. Denne garanti dækker al normal brug og slid på lamperne, men ikke f.eks. hærværk, oversvømmelser eller andre markante afvigelser fra normal brug. Efter de 3 års garanti yder vi service på lamperne mod betaling.

 

Specifikationer

 • Størrelse: 80cm høj, solcellepanel: 20cm, fod: 14cm
 • Materiale: Sort aluminium
 • Lysets farve: kan indstilles til klar hvid (6500K) eller varm hvid (2700K)
 • Lysets styrke: 80L - oplyser jorden i en radius af ca. 3m.
 • Batteri: LiFePo4 batteri / 10Ah.
 • Vand og støvbeskyttelse: IP65
 • Garanti: 3 år
 • Forventet levetid: 8-10 år

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter