Solcellebelysning i smuk nordisk stil og professionel kvalitet

 

Vi tilbyder her på SolarCamp.dk nogle af Europas aller bedste solcellelamper - specifikt designede til at kunne modstå vejret i Norden og lyse flot og til langt ud på aftenen. Lamperne kan lyse stabilt året rundt - selv når dagene bliver kortere - og holde mange år. Disse lamper er The Silverlight Standard, hvilket betyder at de resistente over for vejr og vind, er af den bedste kvalitet rustfrit stål og lyser lige så klart og stabilt som normal udendørs belysning, der forsynes med strøm via ledninger.

Populær
299,00
Populær
-15%
254,15
299,00
Du sparer: 44,85
-15%
254,15
299,00
Du sparer: 44,85
Populær
-20%
159,20
199,00
Du sparer: 39,80
Pris fra
1.149,00
Pris fra
799,00

Kategorier under solcellelamper

På denne side ser du alle typer af solcellelamper sammen, men du kan øverst vælge underkategorier. De to vigtigste kategorier at skelne mellem er "Solcellelamper i professionel kvalitet" og "Havepynt". Hvis du er på udkig efter belysning i god kvalitet, men god lysstyrke, og som også klarer sig godt i den mørke, danske vinter, så finder du det under den første kategori. 

Er du på den anden side ude efter noget som blot skal se flot ud og pryde eksempelvis en have, så finder du det blandt solcellelamperne i kategorien Havepynt. Disse solcellelamper er typisk billigere og hovedsageligt beregnet til sommerbrug. Nogle lamper klarer sig også rigtig fint gennem hele vinteren med fine lysetider, men produkterne er ikke udvalgt specifikt med det formål. 

 

Hvorfor solcellelamper?

Den helt store fordel ved at vælge solcellelamper frem for konventionel belysning er for det første at der ikke skal trækkes ledninger. Det sparer både en masse arbejde, og så er det væsentligt billigere, og også meget nemmere at lave om og flytte rundt. I nogle tilfælde ville man næsten ikke overveje at sætte almindelig belysning op fordi det er for langt fra en strømkilde - det kunne være et skur, en sti eller et hønsehus. Dette ville være meget nemt ordnet med en lampe drevet af solceller.

 

En anden stor fordel ved solcellelamper og anden solcelle belysning er, at hvis den går ind og direkte erstatter almindelig udendørs belysning, så sparer du både kroner og øre på strømregningen, samtidigt med at du gør en god gerning for miljøet. Solcellebelysning kan i mange tilfælde gå ind og direkte erstatte normal udendørs belysning, og særligt lamperne fra vores Silverlight Serie er netop egnede til dette, fordi de præsterer så godt om vinteren.

 

Forskellige typer solcellelamper

Det mest afgørende spørgsmål her er om man ønsker permanent belysning eller kun lys når man går forbi eller kommer i nærheden af lampen, dvs. solcellelamper med sensorer.

 

Vi forhandler begge type lamper, men de lamper der kun lyser når man går forbi har den fordel, at de kan virke optimalt på meget lidt solskin. Flere af vores sensorlamper kan såvel fungere godt på mindre end en times opladning fra solen om dagen, hvilket gør dem mere velegnede at bruge i dele af haven eller indkørslen, der kun bliver ramt af små mængder solskin. Fordi sensorlamperne kun lyser sjældent, er de også udstyret med noget mere kraft end regulære solcelle - de kan simpelthen lysemeget kraftigt, når de endelig skal. Vores erfaring er at nogle af de lamper der klarer sig allerbedst er floodlights, altså projektørlys til at lyse eksempelvis en indkørsel op når noget bevæger sig.

 

Solcellelamper der lyser konstant efter mørkets frembrud, er typisk mere til orientering og dekoration end til decideret at "oplyse" områder. Vores solcellelamper i professionel kvalitet lyser ret kraftigt med et klart hvidt lys, som er godt at orientere sig efter. De er designede til at kunne lyse lang tid - selv om vinteren, hvor normale solcellelamper ellers sætter ud. Vores solcelle belysnings produkter, der er designede til at lyse konstant, har alle en strømsparefunktion, der betyder at man kan skrue en lille smule ned for deres lysstyrke om vinteren, og til gengæld fordoble deres lystid. Dette, kombineret med høj kvalitet solcellepaneler, gode batterier og strømeffektive LED-pærer muliggør, at vores lamper - i modsætning til vores konkurrenters - kan præstere tilfredsstillende om vinteren.

 

Virker solcellelamper om vinteren?

For sensorlamper (der lyser når noget bevæger sig i nærheden) er svaret utvetydigt et stort JA, næsten lige meget dårligt vejr, dårlig placering af lampen og vinkel på solen. Solcellelamper der lyser permanent mange timer i træk, har det naturligvis sværere end sensorlamper, særligt om vinteren, men hvis man vælger em lampe i god kvalitet, kan man sagtens få både et rimelig kraftigt lys og 5+ lysetimer, selv om vinteren.

 

På nuværende teknologiske stadie kan en kombination af korte dage, vedvarende regn og tåge, og en dårlig placering af lamperne dog forårsagde, at selv de bedste lamper klarer sig mindre godt i perioder. Men hvis været ellers er normalt vekslende vintervejr, og man har sin lampe placeret i direkte sollys i de vigtige timer mellem 10 og 15, og på strømsparefunktion, så leverer vores solcellelamper alle et rimeligt godt resultat om vinteren. Vores Kodiak lamper er udstyret med et dobbelt størrelse solcellepanel, som man kan folde ud om vinteren, hvilket gør lampen til en af de stærkeste regulære solcellelamper på markedet.

 

Se også vores spændende udvalg af solcelleopladerespringvand og solcelle lyskæder.