Solcelle modelhus (træ-model)

159,20
199,00
Du sparer: 39,80

Vores solcelle modelhus er den perfekte gave til børn helt ned til 5 år, ledsaget af en voksen, eller for større børn og barnlige sjæle.

Vores solcelle modelhus er den perfekte gave til børn helt ned til 5 år, ledsaget af en voksen, eller for større børn og barnlige sjæle.

 

Desuden er dette modelhus meget flot, når det er samlet, og kan se godt ud i såvel børneværelse som vindueskarm i stuen.

 

Huset kommer som et samlesæt af udskårne træstykker samt et lille solcelle panel. Solcelle modelhuset er ikke meget svært at samle og kræver ikke værktøj eller skruer, skønt det er bedst at slibe træstykkerne en lille smule med sandpapir og bruge lidt lim når man sætter dette modelhus sammen (det bliver flottere og mere holdbart på denne måde).

 

Selve processen med at samle dette solcelle modelhus er den perfekte måde for forælder og barn at nyde en god stund sammen, samt faktisk at skabe en flot og deltaljeret model - det er simpelthen tilfredsstillende, uanset alder!

 

Modellen kommer til live, når solcelle modelhuset kommer i sollys: Møllen på husets side begynder på magisk vis at rotere, og både barn og voksen vil nyde synet af dette lille vidunder. Det kan også give mulighed for at forklare dit barn om sol-energi og miljø - et vigtigt emne som det er godt at få introduceret tidligt i et menneskes liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også