Solcelle modelfly (træ-model)

169,15
199,00
Du sparer: 29,85

Smuk træ-model der kan samles af børn helt ned til 5 år. Denne solcelle modelflys propel drejer når flyets solcelle bliver ramt af lys.

Vores solcelle modelfly er den perfekte gave til børn helt ned til 5 år, ledsaget af en voksen, eller for større børn og barnlige sjæle.

 

Desuden er dette modelfly en smuk model som, når den er samlet, kan se godt ud i såvel børneværelse som vindueskarm i stuen.

 

Flyet kommer som et samlesæt af udskårne træstykker samt et lille solcelle panel. Solcelle modelflyet er relativt ukompliceret at samle og kræver ikke værktøj eller skruer, skønt det er bedst at slibe træstykkerne en lille smule med sandpapir og bruge lidt lim når man sætter dette modelfly sammen (det bliver flottere og mere holdbart på denne måde).

 

Selve processen med at samle dette solcelle modelfly er den perfekte måde for forælder og barn at nyde en god stund sammen, samt faktisk at skabe en ret flot model med relativt lidt arbejde - det er simpelthen tilfredsstillende, uanset alder!

 

Modellen kommer til live, når flyet kommer i sollys: Propellen begynder på magisk vis at rotere, og både barn og voksen vil nyde synet af dette lille vidunder. Det kan også give mulighed for at forklare dit barn om sol-energi og miljø - et vigtigt emne som det er godt at få introduceret tidligt i et menneskes liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også