Solcelle fontæne "Træstub i Regnen"

599,00

Smukt og detaljeret solcelle springvand med en sagte rislende lyd til terrassen, patioen eller haven. Springvandet har sit eget bassin inde i selve skulpturen, og kræver derfor ikke, at du har et bassin eller et fuglebad i forvejen. Springvandet forsynes løbende med strøm fra solcellen og kan hurtigt og let sættes op præcis dér, hvor du vil have det. [PRODUKTVIDEO TILGÆNGELIG BLANDT BILLEDERNE]

Kort om produktet

 • Smukt og detaljeret solcelle springvand med en sagte rislende lyd
 • Solcellen forsyner løbende springvandet med strøm i solskin
 • Solcellen kan placeres op til 3m. fra selve springvandet
 • Høj kvalitet og næsten lydløs pumpe - alt du hører er det rislende vand!
 • Kan sættes op hurtigt og let
 • Virker ved solskin og med lette, hvide skyer
 • Størrelse: 49*45*35 cm
 • Se video af springvandet HER

 

Et springvand alle kan bruge!

Hvis du ønsker dig den sagte, rislende lyd af et springvand i haven eller på terrassen - men ikke selv har et bassin eller en dam at placere det i - har du her en super smuk og dekorativ løsning. Vores nye serie af solcelle springvand kommer med indbyggede bassiner, er selvforsynende med grøn energi fra solcellen i solskin og kræver minimal vedligeholdelse. De kræver ingen tilkobling til strømnettet, og kan placeres præcis hvor du vil have dem.

Springvandet er meget let at sætte op; man placerer det det ønskede sted, fylder det indbyggede bassin godt op med vand og placerer solcellen så den vender op mod solen - så begynder springvandet automatisk at springe.

 

Høj kvalitet springvand med detalje og finish

Der er virkelig kræset for detaljerne på denne serie af springvand - ned til mindste penselstrøg. Prøv at zoome ind på springvandet ved at dobbelt-klikke på det allerøverste billede. Dette åbner billedfremvisningen som fylder mere af skærmen, så man rigtig kan nyde alle detaljerne.

Springvandet lavet af tykt og stærkt polyresin og står stabilt i vind og vejr, selv på f.eks. et havebord. Komponenterne i springvandet er af meget høj kvalitet og sikrer lang levetid.

Pumpen er helt stille! Det ville være ærgerligt at have anskaffet sig et springvand for at høre det rislende vand, og så ende med at høre en motor køre - dette er heldigvis ikke tilfældet med denne serie af springvand, hvilket du også vil kunne høre, hvis du ser videoen der findes blandt billederne. 

Den lange ledning mellem solcellepanelet og springvandet dig mulighed for at placere springvandet i skygge, og solcellepanelet i solen, eller for simpelthen at gemme solcellepanelet væk, så det ikke ses så meget.

Da springvandet ikke har et indbygget batteri, er det afhængigt af direkte sol for at fungere.

 

Specifikationer

 • Størrelse: 49*45*35 cm
 • Materiale: polyresin
 • 3m. ledning mellem springvand og solcelle
Line 08/07/2018

Det er bare så flot!

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter