Flydende solcelle springvand

249,00
  • Køb 2 eller flere til 239,00 pr stk.
  • Køb 4 eller flere til 229,00 pr stk.

Dette lille flydende solcellespringvand er optimalt til alt fra små damme til store fuglebade. Det kræver absolut intet arbejde - springvandet skal bare tages ud af indpakningen og placeres i vandet. [PRODUKTVIDEO TILGÆNGELIG BLANDT BILLEDERNE]

Springvand til fuglebade, damme, små søer mm.

Dette lille flydende solcellespringvand er optimalt til alt fra små damme til store fuglebade. Det kræver absolut intet arbejde, og er super enkelt og let at bruge.

 

Du vælger bare hvilken type pumpehoved dit springvand skal bruge (vælg mellem fire typer), tager den beskyttende film af solcellepanelet, og lægger det derefter ud i vandet. Vandet skal være minimum 2,5 cm dybt for at springvandet kan flyde frit.

 

Springvandet skal bruge direkte sollys, men virker også selvom der kommer en let sky for solen. Dette kan man også se i videoen nederst på siden, hvor højden af vandsøjlen er lidt lavere imens der er lette skyer for solen.

 

Højden af vandsøjlen kan også justeres ved valg af pumpehoved. Man opnår den højeste vandsøjle med det mindste pumpehoved (som er det der benyttes i videoen nedenfor), men hvis man bruger springvandet til et mindre fuglebad, kan det være mere passende at bruge en af de større pumpehoveder, som også kan ses blandt billederne ovenfor.

 

Der er en video blandt billederne ovenover, men hvis du ikke kan få nok, har vi her lavet endnu en video af springvandet i funktion på et lidt større stykke vand :-)

 

 

Hvis springvandet placeres i eksempelvis en dam, vil vandet typisk ikke være helt rent. Det er derfor vigtigt at man kan rense pumpen. Det er heldigvis super nemt med dette springvand, hvilket også kan ses i vores lille video herunder. 

 

 

Specifikationer

  • Solcellepanel, maksimalt output: 1,4W
  • Maksimal højde for vandstrålerne: 40 cm
  • Maksimalt flow: 200 liter i timen
  • Minimalt forventet levetid: 20.000 timer
  • Springvandets diameter: 16 cm
Malthe Hjorth 07/08/2017

Har selv en af disse, og har givet en i gave. Har begge været glade for dem. De stopper når det bliver meget overskyet, men virker når det er let skyet. Meget simpel og fin!

Helena Ravn 30/05/2018

Super sødt!

Anna Fabrin 14/06/2018

Passer perfekt til vores lille dam. Jeg tænker at det også må være med til at give lidt mere ilt til vandet.

Peter 03/07/2018

Fint lille springvand.

Lærke Mølgaard 09/08/2018

Ja det kunne jo ikke være nemmere. Man sætter det bare ned i vandet (i sol), og så virker det. Lydløst så man kun hører rislen af vand. Jeg tænker det måske også kan være med til at ilte vore lille vandhul lidt, men jeg ved det ikke. Uanset ser det hyggeligt ud!

Trine 17/04/2019

Vi har fået det flydende springvand samt en af vandfontænerne ud til vores lille hus nu hvor det er blevet forår, og solen skinner så meget! Det har været meget nemt at sætte op, og tænder selv når det kommer ud i solen. Glad for det!

Ricco 25/06/2019

Ser fint ud i solskin men har I det også nmed batteri?

Lis Egelda 05/05/2020

Rigtig dejlig lille ting til fuglebaddet. Tak fordi I sendte en ny efter den første blev væk med posten! Den er jeg glad for.

Larsmadsen 19/05/2020

Det virker! Er vild med idéen, men det jeg købte sidste gang på nettet virkede ikke, men efter hurtig snak med solarcamp, sagde de at deres var bedre, og det springer også lige som det skal. anbefaling herfra

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter