Solcelle nedgravningsspot til fliser, træ eller nedgravning. Vores nedgravningspots er designede specifikt af vores anderkendte engelske producent, , til at fungere året rundt i nordiske vejr- og lysforhold. Vores solcellerlamper er alle af den højeste kvalitet, og kan modstå såvel vind som regn. Vores nedgravningsspots lyser kraftigt og har gode lystider også om vinteren, pga. den meget høje kvalitet af solcellen og den kraftige men effektive LED-pære.

 

LED nedgravningsspot; hvorfor overveje solceller?

Når du skal vælge dit udendørs spot til nedgravning, kan der være gode grunde til at overveje solceller.

Der skal ikke graves ledninger ned, og der bliver ikke brug for en elektriker. Dette gør hele projektet væsentlig nemmere, og meget, meget billigere. Dertil kører de udelukkende på solens energi, hvilket sparer strømregningen.

Der er dog selvfølgelig også nogle andre praktiske overvejelser man må gøre sig.

Det kræver at der falder noget sollys på det sted hvor disse LED nedgravningsspots skal være - ellers vil de kun lyse i meget kort tid. De er i forvejen udfordrede af at de er helt nede ved jorden hvor der falder mere skygge.

Dertil kommer vigtigheden af om lyset er konstant langt ud på natten. Hvis der blot er tale om belysning under roserne, gør det måske ikke så meget at nedgravningsspots ikke nødvendigvis lyser kl. 2 om natten på en grå dag, men hvis man ønsker dette - måske af sikkerhedsmæssige årsager - er det bedre at vælge nogle spots der kan kobles til el-nettet.