Lumify - helårs solcelle lyskæder

LUMIFY lyskæden er produceret af engelske og er specifikt designet til at kunne fungere hele året, og lyse stabilt selv i vintermånderne. Lyskæden præsterer så godt i dansk vintervejr, at den kan bruges som decideret julelyskæde, hvilket åbner muligheder for at dekorere dele af haven, hvor det ellers er besværligt at få strøm. Desuden sparer du både miljøet og strømregningen, ved at bruge solcellelyskæder til at komplimentere normal julebelysning.

Læs mere Læs mindre
pr. side

8 varer

Faldende orden
pr. side

Lumify: en udendørs lyskæde der fungerer hele året

 

Hvordan skiller den sig ud i forhold til andre solcelle lyskæder?

De fleste solcelle lyskæder er kun designet til at kunne fungere om sommeren - i hvert fald i det danske vejr. Dette er det vigtigste punkt, hvor Lumify adskiller sig fra andre solcelle lyskæder. Årsagen til at den kan lyse stabilt hele vinteren, er hovedsageligt at den har et bedre solcellepanel. Det er både større, og med mere effektive solceller. 

Det betyder med andre ord at Lumify er i stand til at trække mere energi ud af det lys vi har, og derfor har den også mere at 'leve af'. Dertil har den en større batterikapacitet, hvilket betyder at når der er en dag med godt vejr, så har den kapacitet til at kunne gemme mere til de dårlige dage. Dette betyder at du kan bruge din Lumify lyskæde udendørs året rundt, selv i den danske, mørke vinter.

Sidst, men ikke mindst, er Lumify lavet med kvalitetskomponenter, hvilket betyder høj IP rating, og lang levetid.

Det skal også nævnes at selvom Lumify som udgangspunkt jo er tiltænkt som en udendørs lyskæde, kan den også oplades direkte via USB, og solcellepanelet kan kobles fra. Det betyder at den også kan bruges indenfor.

 

Hvorfor vælge solceller?

Der kan være flere årsager til at vælge solceller. Den mest åbenlyse er at det er super nemt at sætte op. Man skal ikke tænke på at trække ledninger fra en stikkontakt. Det betyder også at man frit kan sætte lyskæden op i de fjerneste afkroge af have, eller for enden af en lang indkørsel, uden bekymringer.

En helt anden side af sagen - som betyder noget for nogen, og ikke for andre - er at den er fuldstændig selvkørende på grøn energi.