Lumify helårs solcelle lyskæde (100/300LED, Varm hvid)

Pris fra
449,00
 • Køb 2 eller flere til 419,00 pr stk.
 • Køb 4 eller flere til 399,00 pr stk.
 • Køb 8 eller flere til 379,00 pr stk.

SolarCamp præsenterer næste generation af solcelle lyskæder, der er byggede til at kunne lyse flot hele aftenen - året rundt - i Danmark! Denne smukke varme hvid lyskæde kan stå imod både regn, sne og frostgrader, og er designet til at kunne holde mange år.

 

 

 

Kort om produktet

 • Product by 
 • Kan bruges som jule-lyskæde!
 • Kan lyse 8 timer efter mørkets frembrud året rundt
 • Smukt varmt hvidt lys der matcher normal julebelysning i farve og styrke
 • Lyskæden oplades fra solcellen om dagen ogbegynder automatisk at lyse ved skumringen
 • 100% beskyttet mod vand, fugt, støv og lave/høje temperaturer
 • Strømbesparende tilstand til brug om vinteren
 • Kæmpe batteri forsyner lyskæden holder lyskæden fuldt funktionel på skyede dage
 • 8 forskellige typer lys (stabilt/blinkende lys)
 • Opladning via USB er også mulig
 • 10m/30m lang                                          
 • To års fuld garanti  
 • GRØN ENERGI - ingen elregning - god samvittighed

 

Smukt varm hvidt lys er perfekt som julebelysning

Vores Lumify varm hvid lyskæde er specifikt designet til at kunne bruges som decideret julelyskæde og lyser godt hele vinteren. Den har samme farvenuance (kelvin) som andre julelyskæder og julebelysning og den lyser med samme lystyrke som normal ledningdrevet udendørs belysning. I modsætning til andre udendørs lyskæder koster den hverken strøm, eller kræver nogen vedligeholdelse. Når først du har sat den op, kører den fuldstændigt automatisk, og lyser hver aften med sine små klare varme pærer. Lumify er meget velegnet til altaner, rækværk, træer i haven, juletræer i haven... kun fantasien sætter grænser. Takket være den automatiske opladning fra solcellepanelet, kan du placere din lyskæde lige præcis dér, hvor du aller helst vil have den.

 

LUMIFY - en revolution inden for solcelle lyskæder

Da Lumify kom på markedet i september 2015, blev den hurtigt udråbt som en revolution inden for solcelle lyskæder, og de positive anmeldelser har siden væltet ned over lyskæden på diverse fora. Vores egen testning har kun bekræftet Lumify's kvalitet, og vi på SolarCamp.dk er begejstrede over, at der nu endelig er kommet en lyskæde, der kan lyse flot hver dag i selv de mørkeste måneder - også om vinteren.

Lyskæden er tredje generation af lyskæder fra vores anderkendte engelske producent, , fra England. Efter producentens egen udmelding, har de taget et stort skridt fremad med denne model. De vigtigste forbedringer er det nye design, der er 100% vandtæt, dertil det kæmpe batteri, der muliggør at kæden kan køre mange nætter uden at blive tilført strøm fra solcellen. Det nye solcellepanel er større og i bedre kvalitet, og LED-pærerne endnu mere strømbesparende. Kombineret med lyskædens strømsparefunktion, er det derfor muligt nu for alvor at bruge solcelle lyskæden som decideret julebelysning. Dertil kommer at lyskæden har fået en timer, der gør at den altid lyser 8 timer efter mørkeste frembrud, og derfor ikke spilder strøm unødigt, efter man er gået i seng.

 

Enkel opsætning, ingen vedligeholdelse og komplet selvforsynende med sol-energi

Lumify solcelle lyskæden kommer med et høj kvalitet mono-krystallin solcellepanel, som kan placeres op til 2m væk fra den første pære på lyskæden. Med andre ord, er det let at få lyskæden til at hænge smukt imens solcellepanelet sidder så det bliver ramt af mest muligt sol om dagen. Montering af solcellepanelet på f.eks. en væg, træ eller et stakit er meget enkelt og tager kort tid. Alle skruer og plugs til montering af solcellepanelet medfølger i pakken. Solcellepanelet kan også placeres på jorden på et medfølgende spyd, men til vinterbrug anbefaler vi at man monterer solcellepanelet højere, så det bedre kan rammes af solen. Solcellepanelet skal placeres så det får mest muligt sol, dvs. helst sydvendt med en skrå vinkel op mod solen. Når først solcellepanelet og lyskæden er sat op, er solcelle lyskæden herefter fuldstændigt selvkørende på solenergi, og kræver ingen vedligeholdelse (bortset fra at fjerne støv og evt. sne fra solcellepanelet). LUMIFY kan også bruges indendørs med solcellen i vinduet (skønt dette KAN reducere lystiden!), eller med opladning fra USB. Start altid med at oplade lyskæden fuldstændigt fra USB, inden du tager den i brug.

 

Strømbesparende tilstand og kæmpe batteri sikrer mange timers lys om vinteren

LUMIFY har et kæmpe batteri der kan holde lyskæden kørende op mod 10 dage uden betydeligt tilførsel af strøm fra solcellen! Dette gør at solcelle lyskæden lyser ufortrødent videre, selv når vejret er meget overskyet. Om vinteren anbefaler vi at man indstiller kæden til strømbesparende modus, hvor lyskæden forbruger halvt så meget strøm. På strømbesparende modus lyser lyskæden en lille smule svagere, men stadig så kraftigt at den kan måle sig med mange andre typer af udendørs lyskæder. Hvis vintervejret byder på vekslende vejr med en del sol, kan du forvente at Lumify lyskæden lyser fulde 8 timer per dag - under forudsætning af solcellepanelet er godt placeret og du har din kæde på strømbesparende modus.

Hvis vintervejret er meget dårligt i lange perioder, med gråvejr, regn/sne og tykt skydække, og/eller solcellepanelet ikke sidder, hvor det bliver ramt af nok direkte lys fra solen, kan der forekomme reducerede lystider. I dette tilfælde kan man let og hurtigt afmontere batteriet (uden at skulle afmontere lyskæde eller solcellepanel), tage det indenfor og give det en fuld opladning fra USB. Efter denne ´saltvandsindsprøjtning' skulle lyskæden gerne kunne lyse lang tid, uanset vejret, igen.

 

Specifikationer

 • Lysets farve: Varm Hvid
 • Kædens Længde: 10m (100LED), 30m (300LED)
 • 2m ledning mellem solcellepanel og lyskædens start
 • 8 Forskellige lys-modi (fra stabilt lys til forskellige blinkende lys)
 • IP66
 • Mono crystalline solcellepanel
 • Høj kvalitet 18650 Lithium-Ion Batteri (kan udskiftes)
 • On/Off knap  

 

Pakken indeholder

 • Solcellepanel
 • Lumify lyskæde Varm Hvid (100LED/300LED)
 • Spyd
 • Udstyr til fastsættelse på væg (ink. skruer og plugs)
 • USB oplader ledning
 • Batteri inkluderet
Mathias Bænke 23/09/2014

God solcelle lyskæde. Den virkede fint hele vinteren.

Kirsten Støvring 23/09/2014

Vi købte 2 solcelle lyskæder hos Solar Camp sidste efterår. Vi var meget spændt på, om lyskæderne kunne leve op til betegnelsen "helårs solcelle lyskæder"! Den ene blev hængt op i vores udendørs juletræ fra midten af december til midten af januar, og den glædede os hver aften. Dejligt at komme hjem til et træ oplyst af solens energi - selv i de mørkeste vintermåneder.Selv på tågede vinterdage kunne solcellepanelet samle tilstrækkelig mange watt til at få kæden til at lyse i timer. Den anden kæde blev hængt op i vores pergula ved vores havehus i baghaven..... og den er ikke taget ned igen, for vi blev så glade for synet af de funklende "stjerner" foran huset og den lyskilde, kæden rent faktisk udgør, at lyskæden for alvor er blevet ophøjet til helårskæde :-) Og den lyser tappert aften efter aften efter aften :-) Vi har afgivet ordre på endnu en lyskæde, så juletræets samlede lyskapacitet bliver mere intens til jul. :-)

Anja Hende 06/04/2017

Vi har købt uanede mængder solcellelamper, som alle er gået ret hurtigt i stykker. Men denne solcellekæde som vi købte for ca 4 år siden med 300 pærer, er helt unik. Den hænger HELE året og hver aften/nat, selvom der ikke harværet sol - ja så funklerne den som små bitte stjerner. Den er helt utrolig og når der er penge til det skal vi helt klart have flere af dem.

Anne B 21/12/2017

Virkelig god lyskæde med et smukt varmt lys fra mange små pærer. Vi satte den op i den uge på året som har de korteste dage og selv i overskyet vejr lyste den i hvert fald til kl 23 hvor vi gik i seng

Michael R. 19/12/2018

Jeg var skeptisk over for konceptet med solceller om vinteren, men det må jeg sige... den virker altså. Og den er flot.

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter