Pegasus/stridsvogn - uddannende solcelle legetøj

99,00

Dette stykke solcelle legetøj er en perfekt kombination af legetøj, solcelleteknologi og modelbygning, som kan give masser af sjov for både børn og deres forældre - samt barnlige sjæle som os her på SolarCamp.

Dette vidunderlige stykke solcelle legetøj kan vi nu tilbyde på SolarCamp.dk, og vi må indrømme at vi er ganske forelskede i denne lille model. Det er en perfekt kombination af legetøj, solcelleteknologi og modelbygning, som kan give masser af sjov for både børn og deres forældre - samt barnlige sjæle som os her på SolarCamp.

 

Modellen kan enten samles som en Pegasus/hestetræner/stridsvogn og er lavet af små plastikstykker som man skal klippe ud og sætte sammen et stykke smukt, sjovt og uddannende solcelle legetøj. Dertil kommer en lille solcelle som på magisk vis tilfører modellen liv, når panelet rammes af lys.

 

Hvis dette stykke solcelle legetøj bliver samlet som en Pegasus, blafrer dens vinger og benene bevæger sig, når lyset rammer panelet, mens samlet som hestetræner/stridsvogn, vil hesten ride fremad, når den kommer i sol.

 

Dette stykke solcelle legetøj er ikke overmåde svært at samle, men på grund af de mange små plastikdele, anbefaler producenten at kun børn fra 10 år giver sig i kast med modellen (for yngre børn, anbefaler vi i hvert tilfælde kyndig forældreledsagelse...).

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter