Solcelle LED Sommerfugle i optisk fiber, 3-pak, skifter farve

249,00
  • Køb 2 eller flere til 219,00 pr stk.
  • Køb 4 eller flere til 199,00 pr stk.

1st = 1 sæt af 3 lamper (3 forskellige sommerfugle)

 

Pryd din have med dette sæt af fine sommerfugle udformet i optisk fiber. Sommerfuglene fremstår stilfuldt om dagen og begynder at lyse med konstant skiftende farve-nuancer.

Pryd din have med dette sæt af fine sommerfugle udformet i optisk fiber. Sommerfuglene fremstår stilfuldt om dagen og begynder at lyse med konstant skiftende farve-nuancer. Den perfekte ekstra dekoration til enhver have – og fuldstændig gratis i strøm og vedligeholdelse!

De fine sommerfugle sidder på en ca. 75 cm. lang pind, som kan placeres i jorden. Længere nede på pinden sidder desuden et solpanel, der løbende oplader et lille batteri, når panelet rammes af lys. Når skumringen kommer begynder lysshowet automatisk, med skiftende farver fra rød-grøn-blå, og batteriet holder omkring 8 timer – hvilket vil sige det meste af natten.

Selve solcellepanelet sidder et stykke unden guldsmeden/sommerfuglen/kolibrien og kan let delvist "skjules" blandt planter og blomster, da det ikke behøver ret meget direkte sollys, i løbet af dagen, for at oplade batteriet. Der sidder en on/off knap under panelet, hvor du kan tænde og slukke manuelt for lyset. Som en sidste note, skal den sammensatte pind, som fuglen og panelet sidder på, behandles med lidt kærlighed, da leddene kan være skrøbelige.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Lignende produkter