Hos Solarcamp.dk har  vi en masse funktionelle, morsomme og spillevende solcelle gadgets og legetøj, der er perfekte grønne gaveidéer til både børn og voksne.

I sortimentet finder du blandt andet sjove dansende dukker, de evigt populære Maneki Neko vinke-katte, flotte tidløse træmodeller, seje robotter og skægge figurer, dekorative solcellelamper til inden- og udendørsbrug samt et væld af smarte gadgets og lærerigt legetøj – alt sammen drevet af solcelleenergi.

Solcelle gadgets og legetøj er perfekt underholdning til børn og barnlige sjæle. Foruden at give masser af sjov og leg, så er det en fantastisk måde at lære børn om de videnskabelige principper for solenergi.

 

SOLCELLER - ENERGI FOR ALLE

Med solcelle gadgets og legetøj fra Solarcamp.dk kan du på underholdende vis udnytte solens stråler som energikilde, og samtidig efterlade dig et mindre CO2-fodaftryk. Uanset, om du ønsker et lærerigt robot samlesæt, en dansende hula-hula-pige til bilens forrude, en lykkebringende vinke-kat til vindueskarmen eller en solcellelampe i form af en veteranbil til havebordet, så finder du det hos os.

 

SOLCELLELAMPER

Særligt er solcellelamper perfekt belysning til en hyggelig aften ude på terrassen eller i haven. Blandt andet tilbyder vi solcellelampen Little Sun, der er udviklet af den anerkendte kunstner Olafur Eliasson og ingeniør Frederik Ottesen med formålet om at bringe lys til de mennesker i verden, der har mest brug for det. Hver gang vi køber en Little Sun, går en del af beløbet til projektet i Zimbabwe.

Vi tilbyder flere forskellige havelamper med solceller, der også fungerer som flotte udendørsdekorationer. I vores sortiment finder du blandt andet solcellelamper i form af ugler, sommerfugle og gamle traktorer, der automatisk begynder at lyse ved mørkets frembrud. På de varme sensommer aftenener, så er Sun Jar solcellelampen med sit fakkelagtige lys også helt perfekt til at skabe en hyggelig stemning. 

Hvis du leder efter udsmykkende og nyttige solcelle lyskæder eller professionelle solcellelamper, der er specifikt designet til de nordiske vejr- og lysforhold, så kan vi blandt andet anbefale lamperne af The Silverlight Standard, der lyser ligeså stærkt som almindelig udendørsbelysning. 

 

SOLCELLE GADGETS OG LEGETØJ

Vores mange lærerige byggesæt til børn og barnlige sjæle er sjove at samle og giver mange timers leg. Det giver dig også mulighed for at forklare dit barn om solenergi, hvor barnet får indsigt i mekanismen i at høste solens energi og bruge den som kraftkilde til at få noget til at bevæge sig.

Blandt andet er vores flotte detaljerede træmodeller i tidløse designs, der bevæger sig når solen skinner, den perfekte gave til børn i alle aldre med sans for at samle ting. Ligeledes viser vores mange seje robot samlesæt, hvordan solceller omdanner energien i sollys til elektricitet. Solcelle byggesættene har flere forskellige sværhedsgrader, så de er den perfekte kombination af sjovt legetøj, solcelleteknologi og koncentreret modelbygning til både børn og voksne. 

Er du vild med smarte og brugbare solcelle gadgets, så kan vi anbefale dig at se nærmere på vores spændende udvalg af effektive solcelle opladere. Disse er perfekte til sommerens mange festivaler og en rigtig god løsning på eksempelvis trekking turen eller kanoturen.