-

Lumify helårs solcelle lyskæde (100/300LED, Varm hvid)

På lager

Pris fra:
499,00 kr

* Obligatoriske felter

Kort om produktet • Product by fdde2aa7-a1ce-42f6-a030-27539be3e862_1

 • Kan bruges som jule-lyskæde!

 • Farve: varm hvid

 • Strømbesparende indstilling

 • Stort batteri

 • 8 forskellige lys-modi 

 • Kan oplades fra USB

 • 100/300 LED

 • 10/30 m lang

 • To års fuld garanti  

 • GRØN ENERGI 

Smukt lys året rundt - også om vinteren!

Lumify er designet af den engelske producent fdde2aa7-a1ce-42f6-a030-27539be3e862_1, og kan bruges året rundt. Dertil lyser den med en god lysstyrke.

Når først du har sat den op, kører den fuldstændigt automatisk, og lyser hver aften med sine små, klare LED pærer. Lumify er meget velegnet til altaner, rækværk, træer i haven, juletræer i haven... kun fantasien sætter grænser. Takket være den automatiske opladning fra solcellepanelet, kan du placere din lyskæde lige præcis dér, hvor du aller helst vil have den.

 

Enkel opsætning, ingen vedligeholdelse og komplet selvforsynende med sol-energi

Lumify solcelle lyskæden kommer med et høj kvalitet mono-krystallin solcellepanel, som kan placeres op til 2m væk fra den første pære på lyskæden. Med andre ord, er det let at få lyskæden til at hænge smukt imens solcellepanelet sidder så det bliver ramt af mest muligt sol om dagen. Montering af solcellepanelet på f.eks. en væg, træ eller et stakit er meget enkelt og tager kort tid. Alle skruer og plugs til montering af solcellepanelet medfølger i pakken.

Solcellepanelet kan også placeres på jorden på et medfølgende spyd, men til vinterbrug anbefaler vi at man monterer solcellepanelet højere, så det bedre kan rammes af solen. Solcellepanelet skal placeres så det får mest muligt sol, dvs. helst sydvendt med en skrå vinkel op mod solen. Når først solcellepanelet og lyskæden er sat op, er solcelle lyskæden herefter fuldstændigt selvkørende på solenergi, og kræver ingen vedligeholdelse (bortset fra at fjerne støv og evt. sne fra solcellepanelet).

Lumify kan også bruges indendørs fra strømnettet ved at koble lyskæden til en USB oplader (f.eks. smartphoneoplader) Den kan også bruges med solcellen igennem et vindue, skønt at ruden reflekterer noget af solens lys, så opladningen kan være mindre effektiv.

 

Stort solcellepanel, strømbesparende tilstand, samt stort batteri, sikrer god performance om vinteren

Lumify har et solcellepanel og et batteri der er større end de normale lyskæder på markedet - batteriet kan holde lyskæden kørende op mod 10 dage uden betydeligt tilførsel af strøm fra solcellen! Dette gør at solcelle lyskæden lyser ufortrødent videre, selv når der er et par meget overskyede dage. Om vinteren anbefaler vi at man indstiller kæden til strømbesparende modus, hvor lyskæden forbruger halvt så meget strøm. På strømbesparende modus lyser lyskæden en lille smule svagere, men stadig så kraftigt at den kan måle sig med mange andre typer af udendørs lyskæder. Hvis vintervejret byder på vekslende vejr med en del sol, kan du forvente at Lumify lyskæden lyser op mod 8 timer per dag - under forudsætning af solcellepanelet er godt placeret og du har din kæde på strømbesparende modus.

Hvis vintervejret er meget dårligt i lange perioder, med gråvejr, regn/sne og tykt skydække, og/eller solcellepanelet ikke sidder, hvor det bliver ramt af nok direkte lys fra solen, kan der forekomme reducerede lystider. I dette tilfælde kan man let og hurtigt afmontere batteriet (uden at skulle afmontere lyskæde eller solcellepanel), tage det indenfor og give det en fuld opladning fra USB. Efter denne 'saltvandsindsprøjtning' skulle lyskæden gerne kunne lyse lang tid, uanset vejret, igen.

 

Lumify vs. Elan vs. Aurora

Der er mange lyskæder på markedet. Hvad skal man kigge efter? Selv her på shoppen er der flere slags. De vigtigste - og nemmest gennemskuelige - ting at se efter, i forhold til performance, er solcellepanelets størrelse, batteriets størrelse, samt om der er sparefunktion til vinterbrug.

For at få en hurtigt overblik, kan du herunder se en sammenligning mellem lyskædemærkerne her på shoppen. Du kan også her læse meget mere om Elan og Aurora og Aurora PRO.

 

Sammenligning

 

Specifikationer

 • Lysets farve: Varm Hvid
 • Kædens Længde: 10m (100LED), 30m (300LED)
 • 2m ledning mellem solcellepanel og lyskædens start
 • 8 Forskellige lys-modi (fra stabilt lys til forskellige blinkende lys)
 • IP66
 • Mono crystalline solcellepanel
 • Høj kvalitet 18650 Lithium-Ion Batteri (kan udskiftes)
 • On/Off knap  

 

Pakken indeholder

 • Solcellepanel
 • Lumify lyskæde Varm Hvid (100LED/300LED)
 • Spyd
 • Udstyr til fastsættelse på væg (ink. skruer og plugs)
 • USB oplader ledning
 • Batteri inkluderet

 

Michael R.
Jeg var skeptisk over for konceptet med solceller om vinteren, men det må jeg sige... den virker altså. Og den er flot.
Mathias Bænke
God solcelle lyskæde. Den virkede fint hele vinteren.
Kirsten Støvring
Vi købte 2 solcelle lyskæder hos Solar Camp sidste efterår.
Vi var meget spændt på, om lyskæderne kunne leve op til betegnelsen "helårs solcelle lyskæder"!
Den ene blev hængt op i vores udendørs juletræ fra midten af december til midten af januar, og den glædede os hver aften. Dejligt at komme hjem til et træ oplyst af solens energi - selv i de mørkeste vintermåneder.Selv på tågede vinterdage kunne solcellepanelet samle tilstrækkelig mange watt til at få kæden til at lyse i timer.
Den anden kæde blev hængt op i vores pergula ved vores havehus i baghaven..... og den er ikke taget ned igen, for vi blev så glade for synet af de funklende "stjerner" foran huset og den lyskilde, kæden rent faktisk udgør, at lyskæden for alvor er blevet ophøjet til helårskæde :-) Og den lyser tappert aften efter aften efter aften :-) Vi har afgivet ordre på endnu en lyskæde, så juletræets samlede lyskapacitet bliver mere intens til jul. :-)
Anja Hende
Vi har købt uanede mængder solcellelamper, som alle er gået ret hurtigt i stykker. Men denne solcellekæde som vi købte for ca 4 år siden med 300 pærer, er helt unik. Den hænger HELE året og hver aften/nat, selvom der ikke harværet sol - ja så funklerne den som små bitte stjerner.
Den er helt utrolig og når der er penge til det skal vi helt klart have flere af dem.
Maja
Dejligt at tage den frem nu og den bare virker igen :-)
Rebecca
Har været super glade for mine to lyskæde :-) Men får I dem snart i 50LED til små juletræer??
Anne B
Virkelig god lyskæde med et smukt varmt lys fra mange små pærer. Vi satte den op i den uge på året som har de korteste dage og selv i overskyet vejr lyste den i hvert fald til kl 23 hvor vi gik i seng
Bent Madsen
Jeg har nu haft en 10 meter Lumify lyskæde i godt 4 år.
Det er utroligt så godt den fungerer, også om vinteren.
Har prøvet andre lyskæder, men de holder ikke nær så godt.
Det er en fornøjelse at kunne sætte lyset op og så bare nyde Lumify uden at skulle gøre noget som helst.
Jeg valgte efter 4 år at skifte den genopladelige batteri, men det er da
utroligt at den faktisk stadig fungerede efter 4 år ude i den barske danske vejr.
Kan virkelig anbefale at købe denne.