-

Kuglelampe på solceller/USB (farve kan indstilles)

På lager

699,00 kr
 • Køb 2 for 1300 og spar 8%

Kort om produktet • Product by solcellelamper-2

 • Til indendørs og udendørs brug

 • Kan indstilles til mange farver

 • Solcelle/USB/stikkontakt opladning

 • Skjult solcellepanel

 • Simpel at installere

 • 2 års fuld garanti

Nu har du muligheden for at tilføje wow-effekt til ethvert indendørs eller udendørs område med disse smukke farveskiftende 'mood lights'. Serien af Shapelighs kan både benyttes som transportable USB-opladelige batteridrevne lamper, solcellelamper eller almindelige lamper via stikkontakt (kræver bare en adaptor til USB stikket). Denne alsidighed giver dig fuldstændig frihed til at placere dem hvor som helst i dit hjem eller din have. Vælg din favoritfarve eller lad Shapelight stille og roligt skifte mellem farverne.

 

 

De fleste har set de populære kuglelamper som kan benyttes til at pryde haven. Shapelights er næste generation af dette koncept. De kan fint pryde haven, men kommer nu i forskellige former, skiftende farver, og er stærke nok til at kunne bruges som stole eller små borde.

De har et indbygget solcellepanel, som er skjult inde i lampen. De kan altså stilles langt fra strømforsyning, og oplades via solen hele året rundt. Der vil dog være nedsat lysetid i de mørkeste vintermåneder hvis man forlader sig på solen alene. Shapelights er dog lige så egnede til indendørs brug, og som ses på billederne, giver de et hyggeligt lys.

 

Farveskiftende stemningslys

Shapelights bringer uundgåeligt  en hvis atmosfære med sig. De kan indstilles at skifte mellem farverne rød, grøn, blå, lilla, lyserød og lyseblå, eller de kan sættes til at blive på din yndlingsfarve. Shapelights kan også indstilles til at blive på hvid eller varm hvid, som begge lyser mærkbart stærkere end de andre farver.

 

Brug af Shapelights indendørs

Shapelights kan bruges indendørs som stemningsbelysning i stuen eller natlampe i børnesoveværelser eller entreer. Via en USB adaptor kan man tilkoble Shapelighs direkte til en stikkontakt, eller man kan oplade dem via USB, og benytte dem som transportable lamper (da de har batteri) hvis der ikke er noget stik i nærheden. En fuld opladning via USB tager kun et par timer, og rækker til 50 timers lys. Farverne hvid og varm hvid lyser kraftigere end de andre farver, og lampen vi derfor kunne lyse i længere tid på de andre farver. Den vil typisk kunne lyse i to nætter på en enkelt opladning hvis den indstilles på hvid eller varm hvid.

På indendørs indstillingen fungerer Shapeligt på mange måder som en almindelig lampe, idet den først lyser når du tænder for den, og slukker når du slukker for den. I modsætningen til udendørs indstillingen, vil Shapelight virke i oplyste omgivelser ved indendørs indstillingen, og der er ingen timer til automatisk at slukke lampen efter 7 timer.

 

Brug af Shapelights udendørs

Shapelights er perfekt til at tilføre stemning til haven. Basen inde i lampen indeholder et skjult solcellpanel som oplader lampen via solen, igennem skallen. De er også USB opladelige, hvilket er perfekt hvis du ikke lige har en godn solrig position at placere dem i, eller under meget dårlige vejrperioder. En fuld USB opladning tager blot et par timer, og er nok til 7 nætter med lys uden nogen hjælp fra solen. På udendørsindstillingen vil din Shapeligt automatisk tænde når det bliver mørkt, og slukke efter 7 timer, hvilket sparer på strømmen til følgende nætter.

 

Solcelle performance

Shapelights er designet til at fungere udendørs året rundt i England, som jo har et vejr- og lysforhold der er meget lignende Danmarks. Som nævnt kan de dog også oplades via USB på blot et par timer. Oladning via USB er dog ikke nødvendigt hvis varierende lysetider om vinteren er okay, men en USB opladning hver anden uge vil være nok til at sikre 7 timers lys hver nat, uanset vejret.

Shapelights virker 7 nætter på en USB opladning - uden nogen som helst hjælp fra solen - så et nogen lunde godt placeret Shapeligt vil kun have brug for en opladning hver anden uge om vinteren, og en sjælden gang imellem i løbet af foråret og efteråret for at fungere perfekt 7 timer hver nat. USB opladning burde aldrig være nødvendigt om sommeren.

 

Vandtæthed

Shapelights har vandbeskyttelse IP67, så de kan bruges udenfor året rundt, hvor de vil modstå hvad som helst det danske vejr har at tilbyde. IP67 betyder også at du kan bruge Shapelights i alle indendørs rum - inklusiv badeværelset.

 

Batterier der er lette at skifte

Shapelights bruger et enkelt 18650 lithium-ion batteri (medfølger), hvilket er det batteri der i dag helst vælges til elektroniske produkter der ligger i den gode ende af kvalitetsspektret. Denne type batteri giver flere års brug uden besvær, og kan ganske nemt skiftes hvis der engang skulle blive behov for det i fremtiden.

 

Holdbare

Shapelights er lavet af ekstremt holdbart PE plastik, og er stærke nok til at kunne bruges som en slags lysende møbler. Både 'Cube' og 'Cylinder' modellerne kan sagtens gøre sig som et lille bord og stol for børn eller lettere voksne.

 

 

Specifikationer

 • Størrelse: 35 cm diameter
 • Vægt: 1,85 kg
 • IP167 beskyttelse til udendørs brug
 • Bruger høj kvalitet 18650 Lithium-ion batterier (inkluderet og indstalleret)

 

Pakkens indhold

 • 1 stk. Shapelight
 • 1,5 m USB kabel 
 • Spyd (til fastgørelse i plæner, bed og lignende)

 

Se andre interessante produkter