Mosaik blomster solcellelamper (sæt af to)

159,20
199,00
Du sparer: 39,80

Disse stilfulde solcelle mosaik blomster er efter vores mening noget af det skønneste og mest dekorative solcelle belysning du kan investere i til din have. 

Disse stilfulde solcelle mosaik blomster er efter vores mening noget af det skønneste og mest dekorative solcelle belysning du kan investere i til din have. 

 

De to unikke blomsters kroner er udformet i et kunstnerisk mosaik-mønster, og lyser med et klart og blødt hvidt lys (de skifter ikke farve som andre af vores blomster). De er ganske høje (90cm.) og kommer på en meget solid metal stilk med grønne blade, som er super simpel at samle og står stabilt i vind og vejr. De har et høj kvalitet solcellepanel og strømeffektiv LED-pære og lyser imponerende længe selv uden for sommersæsonen, hvis man placerer dem godt.

 

  • Indbyggede batterier oplades af solcellepanelet i løbet af dagen
  • Tænder automatisk ved mørkets frembrud
  • Vejr og vand resistent, beregnet til udendørs brug.
  • Super holdbare og god kvalitet
 

For at få mest muligt smukt lys ud af blomsterne skal de stå en dag uden at være tændt, så batterierne kan oplades. Det er desuden vigtigt at figuren står et sted hvor der er sollys i løbet af dagen. Blomsterne lyser op mod 6 timer efter mørkets frembrud. Om vinteren kan forventes reducerede lystider.

 

Læs om hvordan du får det meste ud af din solcellebelysning, og få gode råd til at finde frem til kvalitetsprodukter i vores artikel om Solcellelamper og Udendørs belysning.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Andre købte også