Flydende solcelle springvand

På lager

249,00 kr
 • Køb 2 for 478 og spar 5%
 • Køb 4 for 916 og spar 9%

Kort om produktet • Perfekt til fuglebade eller damme

 • Pak ud, og det virker med det samme

 • Maksimal højde for vandstrålerne: 40 cm

 • Springvandets diameter: 16 cm

Springvand til fuglebade, damme, små søer mm.

Dette lille flydende solcellespringvand er optimalt til alt fra små damme til store fuglebade. Det kræver absolut intet arbejde, og er super enkelt og let at bruge.

Du vælger bare hvilken type pumpehoved dit springvand skal bruge (vælg mellem fire typer), tager den beskyttende film af solcellepanelet, og lægger det derefter ud i vandet. Vandet skal være minimum 2,5 cm dybt for at springvandet kan flyde frit.

Springvandet skal bruge direkte sollys, men virker også selvom der kommer en let sky for solen. Dette kan man også se i videoen nederst på siden, hvor højden af vandsøjlen er lidt lavere imens der er lette skyer for solen.

Højden af vandsøjlen kan også justeres ved valg af pumpehoved. Man opnår den højeste vandsøjle med det mindste pumpehoved (som er det der benyttes i videoen nedenfor), men hvis man bruger springvandet til et mindre fuglebad, kan det være mere passende at bruge en af de større pumpehoveder, som også kan ses blandt billederne ovenfor.

Hvis du ikke lige har et fuglebad som du er sikker på passer nogen lunde i størrelsen og dybden til springvandet, kan du få det her: Fuglebad. Det ser således ud:

 

Der er en video blandt billederne ovenover, men hvis du ikke kan få nok, har vi her lavet endnu en video af springvandet i funktion på et lidt større stykke vand :-)

 

 

Hvis springvandet placeres i eksempelvis en dam, vil vandet typisk ikke være helt rent. Det er derfor vigtigt at man kan rense pumpen. Det er heldigvis super nemt med dette springvand, hvilket også kan ses i vores lille video herunder. 

 

 

Specifikationer

 • Solcellepanel, maksimalt output: 1,4W
 • Maksimal højde for vandstrålerne: 40 cm
 • Maksimalt flow: 200 liter i timen
 • Minimalt forventet levetid: 20.000 timer
 • Springvandets diameter: 16 cm

 

Malthe Hjorth
Har selv en af disse, og har givet en i gave. Har begge været glade for dem. De stopper når det bliver meget overskyet, men virker når det er let skyet. Meget simpel og fin!
Helena Ravn
Super sødt!
Anna Fabrin
Passer perfekt til vores lille dam. Jeg tænker at det også må være med til at give lidt mere ilt til vandet.
Peter
Fint lille springvand.
Lærke Mølgaard
Ja det kunne jo ikke være nemmere. Man sætter det bare ned i vandet (i sol), og så virker det. Lydløst så man kun hører rislen af vand. Jeg tænker det måske også kan være med til at ilte vore lille vandhul lidt, men jeg ved det ikke. Uanset ser det hyggeligt ud!
Trine
Vi har fået det flydende springvand samt en af vandfontænerne ud til vores lille hus nu hvor det er blevet forår, og solen skinner så meget! Det har været meget nemt at sætte op, og tænder selv når det kommer ud i solen. Glad for det!
Ricco
Ser fint ud i solskin men har I det også nmed batteri?
Lis Egelda
Rigtig dejlig lille ting til fuglebaddet. Tak fordi I sendte en ny efter den første blev væk med posten! Den er jeg glad for.
Larsmadsen
Det virker! Er vild med idéen, men det jeg købte sidste gang på nettet virkede ikke, men efter hurtig snak med solarcamp, sagde de at deres var bedre, og det springer også lige som det skal. anbefaling herfra
Sus jordhøj
Lige fået mit hjem idag virker som det skal....dejlig med springvand i min oase
H€L€N€ KRAGH
HEI HAR KØBT TIL MIN SKØNNE FASTER & J VI ELSKER DET SPRINGVAND & TÆNKER PÅ HINANDEN c,")
Josefine Fisker
Herligt lille springvand med rislende lyd som er dejligt at lytte til og kigge på og lige til at sætte op med det samme. Eneste lille minus er at den hurtigt mister vand og skal fyldes hurtigt op da det strinter ud til alle sider. Men derudover rigtig god opfindelse.

Se andre interessante produkter