Flydende solcelle springvand

På lager

199,00 kr
 • Køb 2 for 298 og spar 26%

Kort om produktet • Hyggelig lyd af rislende vand

 • Pumpen høres ikke

 • Perfekt til fuglebade eller damme

 • Pak ud, og det virker straks

 • Maksimal strålehøjde: 40 cm

 • Springvandets diameter: 16 cm

Springvand til fuglebade, damme, små søer mm.

Dette lille flydende solcellespringvand er optimalt til alt fra små damme til store fuglebade. Det kræver absolut intet arbejde, og er super enkelt og let at bruge.

Du vælger bare hvilken type pumpehoved dit springvand skal bruge (vælg mellem fire typer) og lægger det derefter ud i vandet. Vandet skal være minimum 2,5 cm dybt for at springvandet kan flyde frit.

Springvandet skal bruge direkte sollys, men virker også selvom der kommer en let sky for solen. Dette kan man også se i videoen nederst på siden, hvor højden af vandsøjlen er lidt lavere imens der er lette skyer for solen.

Højden af vandsøjlen kan også justeres ved valg af pumpehoved. Man opnår den højeste vandsøjle med det mindste pumpehoved (som er det der benyttes i videoen lige nedenfor), men hvis man bruger springvandet til et mindre fuglebad, kan det være mere passende at bruge en af de større pumpehoveder, for dermed at få en lavere vandsøjle.

Hvis du ikke lige har en havedam eller et fuglebad som du er sikker på passer nogen lunde i størrelsen og dybden til springvandet, kan du få det her: Fuglebad. Det ser således ud:

5cd73668-d6e2-467c-aded-774cc99338d1

 

Der er en video blandt billederne ovenover, men hvis du ikke kan få nok, har vi her lavet endnu en video af springvandet i funktion på et lidt større stykke vand :-)

 

 

Hvis springvandet placeres i eksempelvis en dam, vil vandet typisk ikke være helt rent. Det er derfor vigtigt at man vælger en model hvor man kan rense pumpen. Det er heldigvis super nemt med dette springvand, hvilket også kan ses i vores lille video herunder. 

 

 

Et lille tip: Hvis du har en større havedam hvor du ønsker at springvandet skal blive på midten af vandet, frem for at drive frit rundt, så kan man sagtens binde en snor rundt om ledningen på undersiden af springvandet, og binde den anden ende af snoren fast til en lille sten som så fungerer som et anker for springvandet :-)

 

Specifikationer

 • Solcellepanel, maksimalt output: 1,4W
 • Maksimal højde for vandstrålerne: 40 cm
 • Maksimalt flow: 200 liter i timen
 • Minimalt forventet levetid: 20.000 timer
 • Springvandets diameter: 16 cm

 

Pakkens indhold

 • Flydende sprignvand med indbygget solcellepanel og pumpe
 • 4 forskellige pumpehoveder
 • Manual

 

Passer godt sammen med

Malthe Hjorth
Har selv en af disse, og har givet en i gave. Har begge været glade for dem. De stopper når det bliver meget overskyet, men virker når det er let skyet. Meget simpel og fin!
Helena Ravn
Super sødt!
Anna Fabrin
Passer perfekt til vores lille dam. Jeg tænker at det også må være med til at give lidt mere ilt til vandet.
Peter
Fint lille springvand.
Lærke Mølgaard
Ja det kunne jo ikke være nemmere. Man sætter det bare ned i vandet (i sol), og så virker det. Lydløst så man kun hører rislen af vand. Jeg tænker det måske også kan være med til at ilte vore lille vandhul lidt, men jeg ved det ikke. Uanset ser det hyggeligt ud!
Trine
Vi har fået det flydende springvand samt en af vandfontænerne ud til vores lille hus nu hvor det er blevet forår, og solen skinner så meget! Det har været meget nemt at sætte op, og tænder selv når det kommer ud i solen. Glad for det!
Ricco
Ser fint ud i solskin men har I det også nmed batteri?
Lis Egelda
Rigtig dejlig lille ting til fuglebaddet. Tak fordi I sendte en ny efter den første blev væk med posten! Den er jeg glad for.
Larsmadsen
Det virker! Er vild med idéen, men det jeg købte sidste gang på nettet virkede ikke, men efter hurtig snak med solarcamp, sagde de at deres var bedre, og det springer også lige som det skal. anbefaling herfra
Sus jordhøj
Lige fået mit hjem idag virker som det skal....dejlig med springvand i min oase
H€L€N€ KRAGH
HEI HAR KØBT TIL MIN SKØNNE FASTER & J VI ELSKER DET SPRINGVAND & TÆNKER PÅ HINANDEN c,")
Josefine Fisker
Herligt lille springvand med rislende lyd som er dejligt at lytte til og kigge på og lige til at sætte op med det samme. Eneste lille minus er at den hurtigt mister vand og skal fyldes hurtigt op da det strinter ud til alle sider. Men derudover rigtig god opfindelse.