ELAN lyskæden kommer i en række super flotte og dekorative designs til din have. ELAN branded kommer fra vores anderkendte engelske producent,  , og er alle i god kvalitet, kan modstå vind og vejr og har lange lystider - forår - sommer - efterår. Selvom ELAN solcelle lyskæden kan lyse rimeligt om vinteren, anbefaler vi vores frontløber, LUMIFY, hvis man decideret er på udkig efter en solcelle lyskæde der skal bruges året rundt, eller som en del af julebelysningen.

 

ELAN: lyskæde, batteri og solcelle

 

ELAN vs. LUMIFY vs. almindelige lyskæder

I forhold til den gennemsnitlige solcelle lyskæde man finder de fleste steder, er Elans styrke at den fungere et niveau bedre. Den har et større solcellepanel, og er er generelt bygget i god kvalitet. Man kan forvente at få fuld funktionsdygtighed ud af den både sommer, forår og efterår, i modsætning til de fleste solcelle lyskæder, som kun virker optimalt om sommeren. Det er en lyskæde med batteri, som opsamler solens energi i løbet af dagen, via solcellepanelet. Derfor kan den selvfølgelig bruges når det er mørkt.

Søger man derimod en lyskæde som er pålidelig som julepynt, vil vi anbefale at man vælger Lumify, som er endnu et niveau højere, men et større solcellepanel, større batteri, flere indstillingsmuligheder mm.

Hvis man skal bruge en lyskæde til en sommerfest, kan vi sagtens anbefale standarlyskæderne.