Eceen solcelle vandrerygsæk (sort, 6,5W)

På lager
799,00 kr.
 • 1-2 hverdages levering

Kort om produktet

 • Aftageligt 6,5W solcellepanel
 • Oplader alle smartphones / tablets
 • Solcellepanel kan bruges separat
 • Hoftebælte
 • Rygpuder med mesh
 • Mange rum
 • Idéel til vandreture
 • Kan kombineres med powerbank
 • Taskens mål: 52 x 25 x 22 cm

Vandrerygsæk med indbygget solcellepanel

Med et indbygget solcellepanel, er denne rygsæk velegnet til rejser, vandreture, trekking og andre steder hvor det kan være problematisk at komme til en stikkontakt. Alternativt er den også egnet som studie- eller skoletaske, med et godt solidt design og indbygget opladerfunktion til tablet eller smartphone.

Det medfølgende 6,5W solcellepanel er kraftigt nok til at holde en smartphone kørende i solrige omgivelser, og er desuden lige til at tage af rygsækken så det eventuelt kan bruges separat. Panelet fastgøres til tasken med klik-spænder, hvilket gør det meget nemt at tage af og sætte på.

 

Bæresele til hoften, brystspænde og rygpuder 

Den indbyggede bæresele som spændes om hoften, samt brystselen, gør at en del af vægten kan bæres på hoften, frem for skulderne, samt at ryksækken sidder tæt til kroppen så vægten lægger mindst muligt belastning på den der bærer den.

Der er desuden indbygget to rygpuder som gør rygsækken mere stabil og mere behagelig at bære. Rygstøtten er beklædt i et mesh så området bedre ventileres.

På billederne ses modellen i to forskellige farver, men den er dog kun tilgængelig i sort lige nu.

 

Masser af plads

Der er to sidelommer udført i net, med en elastik i toppen. Tættest på ryggen er hovedrummet med god plads, og indeni er der en mindre rum - begge med lynlås. 

Bagved hovedrummet er der et lidt mindre rum (med lynlås), hvor der også findes flere lommer til eksempelvis nøgler, telefon eller kreditkort. Bag det midterste rum er der et sidste rum som også lukkes med lynlås. Alt i alt en rummelig rygsæk med masser af opdeling.

Bag på selve solcellepanelet sidder der en lomme som også lukkes med lynlås, og hvori en smartphone eller en powerbank kan ligge til opladning.

 

Anbefaler powerbank

Til opladning af smartphones og tablets anbefaler vi at man bruger en powerbank. Det skyldes for det første at nogle smartphones generelt kan være kræsne når det kommer til deres strømkilde, og i nogle tilfælde derfor kan afvise at oplade direkte fra solcellepaneler. Hvis man i stedet kobler en powerbank (som netop ikke er kræsen i forhold til strømkilden) til solcellepanelet, undgår man dette problem.

Derudover har en powerbank den fordel at den kan ligge i tasken og samle strøm mens du er på farten, uden at du behøver have din smartphone tilkoblet solcellepanelet når der tilfældigvis er sol. Du kan altså overføre strømmen fra powerbanken til din tablet eller smartphone på et senere tidspunkt når det passer dig.

 

Produktspecifikationer

 • Materiale: Nylon
 • Solcellepanel: 6,5W
 • Output: USB 5V/1A
 • Taskens mål: 52 x 25 x 22 cm

 

Pakkens indhold

 • Eceen vandrerygsæk (sort)
 • 6,5W solcellepanel

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Eceen solcelle vandrerygsæk (sort, 6,5W)
Din bedømmelse

Hvis du bestiller inden kl. 12, leverer vi normalt til dig næste hverdag med GLS. Der er dog få pakker (under 5%), hvor det tager to hverdage før de når frem. 

Du modtager tracking nummer til den email og telefon, som du oplyste i ordren, når pakken er sendt fra vores lager.

Vi leverer med GLS. Du vælger selv mellem levering til privatadresse (59DKK) og pakkeshop (39DKK). Ved køb over 800DKK er fragt gratis til pakkeshop, og koster kun 20DKK til privatadresse.

Det er ikke muligt af afhente pakken på vores adresse.

SolarCamp har det fulde ansvar for alle varer indtil det tidspunkt de bestilte varer er i kundens besiddelse.

Ønsker du hjælp med din ordre eller fortryde dig køb, så skriv venligst til [email protected] eller brug kontaktformularen på webshoppen. Vi svarer hurtigt på emails og hjælper dig med dine problemer