-

Aurora PRO solcelle lyskæde (100 LED, varm hvid)

På lager

Specialpris 209,40 kr
Pris: 349,00 kr

Kort om produktet • Product by logo-text

 • Bedst blandt solcelle lyskæder

 • 100 LED (varm hvid, 2300K)

 • Virker året rundt i Danmark

 • Beskyttet mod fugt, regn og stød

 • 14 m lang

 • 4 lys-modi

 • To års fuld garanti 

 • GRØN ENERGI 

Aurora PRO solcellelyskæde – smukt lys, høj kvalitet, perfekt performance

Ønsker du en solcellelyskæde som giver et smukt lys året rundt – også om vinteren – skal du vælge en lyskæde fra Aurora PRO-serien; dansk designede solcellelyskæder til nordiske lys- og vejrforhold.

Denne solcellelyskæde i et klassisk design med 100 LED-pærer giver et hyggeligt varmt hvidt lys i have, pergola eller på din altan. Lyskæden kan bruges til at hænge løst i træer eller binde omkring træstammer – kun fantasien sætter grænser – og kan bruges som en del af julebelysningen.

Lyskæden kommer med en tilhørende fjernbetjening (samme fjernbetjening kan bruges til alle modeller af Aurora PRO) og kan indstilles både ift. lysstyrke, hvor lang tid lyskæden skal lyse og til forskellige typer lys (stabilt, pulserende, blinkende).

Se samme lyskæde med 200LED » og 300LED » 

 

Hvorfor egner Aurora PRO-lyskæderne sig så godt til helårsbrug?

Med rigtig gode tekniske komponenter, et stort batteri og et høj-kvalitets monokrystallin solcellepanel, samt meget god vandbeskyttelse er en Aurora PRO-lyskæde ikke blot bedre egnet til vinterbrug men har også en generelt lang holdbarhed sammenlignet med ”normale”, billigere solcellelyskæder. Batteriet har en meget høj kapacitet på 4.400mAh, hvilket gør at et fuldt batteri alene kan dække lyskædens strømforbrug i dagevis - ja endda ugevis på lav lysstyrke og med brug af timer-funktion - uden betydelig opladning fra solen overhovedet. Derfor vil solcellelyskæden normalt fortsat fungere godt også i skyet vejr.

Desuden kan Aurora PRO lyskæden, via den medfølgende fjernbetjening, let indstilles til at forbruge meget mindre strøm. Hvis man f.eks. indstiller lyskæden til at lyse lidt svagere og bruge en 5t eller 8t timerfunktion, så vil lyskæden forbruge 5-10 gange mindre strøm per nat, hvilket sikrer god performance hele vinteren.

Herudover er der mulighed for at supplere opladningen fra solcellen med opladning fra normalt strømnet via USB (kabel medfølger). Dette er ikke typisk nødvendigt hvis lyskæden er opsat og indstillet korrekt, men hvis du har fået indstillet lyskæden ”for højt” og batteriet er blevet drænet for strøm, så har du altid mulighed for at give en saltvandsindsprøjtning på denne måde fra USB.

 

Besparelse af både tid, elregning og miljø

Solcellepanelet til Aurora PRO 100 LED-lyskæden kan placeres op til 1,75 meter væk fra den første pære på lyskæden. Det er med andre ord let at få lyskæden at hænge smukt, og få solcellepanelet sat op et godt sted hvor solen kan ramme det flest muligt timer om dagen; vendt mod syd, i en skrå vinkel direkte mod solen. Dette er særligt vigtig om vinteren, hvor solens bane hen over himlen er lavere og dagene er kortere.

Montering af solcellepanelet på f.eks. en væg eller et stakit er meget enkel og tager kort tid – solcellepanelet skrues fast med tre små skruer. Alle skruer og plugs til montering af solcellepanelet, medfølger i pakken. Solcellepanelet kan også blot bindes fast i f.eks. et træ eller placeres på jorden på et medfølgende spyd. Vi anbefaler dog at solcellepanelet monteres højere så det bedre kan rammes af solen.

 

Sådan fungerer solcellelyskæden

Solcellelyskæden tænder automatisk ved skumring og slukker om morgenen ved daggry (skumringssensor). Om dagen oplades det indbyggede batteri, når solcellen rammes af lys. Ved skumring tændes lyskæden automatisk, hvis den er tændt på on/off knappen. Hvis lyskæden er slukket på on/off knappen, vil den blot forblive slukket. Lyskædens batteri oplades også fra solen, hvis den er slukket.

Når først solcellepanelet og lyskæden er sat op, er solcellelyskæden altså fuldstændigt selvkørende på solenergi, og kræver ingen vedligeholdelse udover at, ved behov, fjerne snavs eller sne fra solcellepanelet med hjælp af en blød klud, samt at ved behov justere indstillingerne efter den aktuelle sæson/vejrforhold.

Aurora PRO Solcellelyskæden vil med andre ord ikke kun skabe hygge og stemningsfuldt lys i din have, men belaster heller ikke hverken elregning eller miljø.

 

Specifikationer

 • 100 LED 
 • Farve: varm hvid (2300K)
 • Længde: ca. 12 m plus 1.75m fri ledning inden første pære
 • Solcellepanelets størrelse: 20 x 12 cm
 • 10 cm mellemrum mellem hver pære
 • Kan lyse stabilt eller blinkende (4 modi)
 • Vejrbeskyttelse: IP65
 • 3,7V / 4.400mAh Li-ion batteri

 

Pakken indeholder

 • Solcellepanel og spyd 
 • Aurora PRO lyskæde
 • Fjernbetjening (batterier medfølger)
 • Ledning til opladning via USB
 • Spyd skruer og plugs til montering
 • Genopladeligt batteri er inkluderet

 

 

Passer godt sammen med

Tina Munch
I denne tid med dyr strøm, er det helt fedt, at jeg kan have en lyskæde indenfor - opladeren lige udenfor vinduet - og derved ikke sidde i total mørke!
inger
Har vakt stor glæde i vores årlige konkurrence i kolonihaveforeningen. Tak for sponsoratet - jeg tror godt I kan regne med at der er andre herudefra der kommer og besøger jer :-) Inger
jahmad
klart meget større og mere robust end dem vi har haft de tidligere år
Line Ernst
Vi stod og skulle bruge 10-15 lyskæder til en større omgang oppyntning væk fra strømmuligheder, og var i lag med solarcamp om råd. Vi fik anbefalet denne model, og fik at vide at vi da evt. kunne teste den i en periode først, og ville få den refunderet hvis ikke vi var tilfredse, og kunne få resten tilsendt senere fragtfrit hvis vi kunne lide den. Tak for fleksibiliteten - det har været en succes!
Laura Bram
Super! Fjernbetjening og det hele virker, og den har indtil videre lyst til efter jeg er gået i seng hver dag.
Bente
hvor er det smart med fjernbetjeningen!!! Det har jeg ikke set før Håber den blvier ved med at virke

Se andre interessante produkter